Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuyuiyiuiyuiuoui

praca magisterska - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość tuyuiyiuiyuiuoui

Jakby ktoś orientował się w temacie to bardzo proszę o pomoc mam dosyć specyficzny temat pracy, w polskiej literaturze sa najwyżej wzmianki, jest trochę artykułów naukowych po angielsku, przeprowadzam własne badania i pojawiają mi się problemy: - będę mieć ok 40 pozycji w bibliografii z czego zdecydowana większość po angielsku, czy to nie za mało? chociaż ciężko mi coś znaleźć... - część teoretyczna w pierwszym rozdziale wyszła mi tylko 20 stron, bo to nie jest taki obszerny temat... - w drugim rozdziale, też teoretycznym, chciałam opisać o dokonanych badaniach w temacie, o ich założeniach, przeprowadzeniu i wynikach, czyli będzie też trochę wykresów. czy w części teoretycznej mogą być czyjeś wykresy i ich omówienie? - w trzecim rozdziale chciałam przedstawić analizę własnej ankiety i wnioski myślę, że całość zajmie mi jakieś 60 - 70 stron plus bibliografia i załączniki... czy tak może być? chodzi mi głównie o część typowo teoretyczna i podciągnięcie przedstawienia wyników badaczy z wykresami w drugim rozdziale jako teoria?

Gość bułka chałka00
teoria powinna mieć mniej więcej tyle samo co badania.myślę, że 70stron wystarczy. poza tym jeśli masz 'ciężki' temat to chyba zdają sobie sprawę, że i z literaturą ciężko. pytaj promotora.

Gość tuyuiyiuiyuiuoui
mojemu promotorowi wszystko się podoba, choć nie odbieram wrażenia, że jest to super tylko się nie wczuwa... A nie tylko promotor ocenia prace... jest jeszcze recenzent i komisja... dlatego bardzo proszę, może ktoś się orientuje jak to jest z przedstawieniem badać innych w części teoretycznej

Gość tuyuiyiuiyuiuoui
uuuuuuuuuuuup