Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksld

jakie dodatki do tej suknie ślubnej

Polecane posty

Gość z całym szacunkiem autorko
ale ta suknia koło ślubnych nawet nie stała - to raz , a dwa - jest po prostu koszmarnie brzydka , nie wiem czy taki wybór ktoś ci doradzał - bo jeśli tak to lepiej zmień znajomych . Kobieta w takim dniu powinna wyglądac przede wszystkim ładnie i z klasą , ty będziesz wyglądac jakby cię ktoś przypadkiem zabrał z autostrady...

Gość jfds
są naprawde lekkie suknie slubne, nie musisz miec wcale z tiulami i kołem

Gość jaksld
nie znalazlam naprawde lekkiej sukni. bylam chyba we wszystkich salonych. suknie wybralam sama ale znajomi jak tylko na nia spojrzeli to mowili ze do mnie pasuje. nie jestem mala dziwczynką, nie mam nic wspolnego z zadnym dziwkarstem. jestemdoktorem na uczelni. ta sukienka poprostu do mnie pasuje

Gość APELANTKA
suknia, którą wybrałaś JEST BOGATA W FORMIE.dużo się na niej dzieje dlatego dodatki muszą być proste, bez dodatkowych ozdobników .poszukaj czegoś minimalistycznego wręcza ascetycznego, aby było skromnym dopełnieniem sukni.wtedy całość taka ma sens.w innym przypadku możesz "przedobrzyć" i wyglądać jak z odpustu.pozdrawiam

Gość jaksld
jfds wyobrazz sobie ze sa ciezkie. jestem osoba dosc sczupla moze to dlatego. dziekuje za normalny wpis. pomozcie mi poprostu dobrac jakies dodatki do niej. suknie krotkie wzbudzaja zawsze kontrowersje wiec nie ma sensu mi wmawiac bym wziela cos innego. ta mi sie spodobala. sukienka do kosciola bedzie miala dluga spodnice tzn tu gdzie jest krotka bedzie zasłonieta na weselu bedzie ktrotka. uwielbiam tanczyc i w dlugiej zle bym sie czula. zrozumcie ze ja to ja.

Gość Leviathannn
O matko! I jeszcze doktor na uczelni. Ja myślałem że ty z 18 lat masz to max. Jeszcze gdybyś była siksą zrozumiałbym, ale poważna pani doktor! Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy któryś ze studentów dorwie zdjęcia ze ślubu nie będą mieli do ciebie wcale szacunku

Gość mili212121
Na pewno nie możesz włożyć butów na 4 cm obcasie. Będziesz wyglądała jak kaczka. Jak wybrałaś dziwkarską sukienkę, nie ma odwrotu niestety- buty też muszą być dziwkarskie.

Gość jaksld
moi studenci maja do mnie szacunek. znaja mnie. wiedza jaka jestem. jestem mloda to fakt ale 18 lat nie mam ale 30 tez nie

Gość mili212121
Jeśli tak zwiewne sukieneczki, jak zaproponowały koleżanki są dla ciebie za ciężkie to rozumiem że na codzień chodzisz nago? :P

Gość APELANTKA
ludzie dajcie spokój dziewczynie i nie trujcie.taką kieckę wybrała, bo w niej czuje się ok.bądźmy sobą w tym wymarzonym dniu i nie róbmy niczego na pokaz.laska lubi wyrażać siebie i ma swój gust.jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.więc do roboty-pomóżcie dobrać dodatki!

Gość Leviathannn
Skąd wiesz co mówią za twoimi plecami. Gdybym ja na uczelni miał taką sztunię, jak każdy chłopak tylko kombinowałbym jak ją bzyknąć

Gość jaksld
mili te sukienki lekko wygladajace sa bardzo ciezkie. sukienki typu ksiezniczka sa wiele lzejsze. uwierz

Gość Franka-hmm może tak
do kurwy nędzy laski- panna prosi o konkretną pomoc a nie wasze opinie na temat jej wyboru.Ona już zdecydowała i Wy nie wiedząc jak autorka wygląda w sukni możecie zmilczeć :O Bukiet hmm http://www.przewodnikmp.pl/forum/richedit/upload/2k3f0a744768.jpg albo coś takiego http://img209.imageshack.us/img209/7833/wizankamadziwa2.jpg włosy- nie wiem jakiej długości masz ? masz grzywkę? ale myślę ,że wyprostowane i podpięte. http://www.brides.com/images/editorial/2007_modernbride/02_03_p554_iamamodernbride/00_main/005_primary.jpg ale to zależy czy masz cienkie,puszyste,kręcone? itd

Gość mili212121
Ja już napisałam, że buty na 4 cm obcasie odpadają. W takim zestawieniu będzie wyglądał jak kaczka

Gość JeszczeMłodaaaa
ale ohydna sukienka :/:/:/

Gość jak dla mnie
ta suknie jest tak obfita ze tu ja zadnych dodatkow nie widze a juz na pewno nie welon czy bolerko !!!!!! buty powinny byc klasyczne i mukiecik minimalstyczny

Gość jaksld
Franka trafilas w moj gust jakbys mnie znala:) mam grzywke i takie wlosy jak ta dziewczyna na zdjeciu. ten biały bukiet jest sliczny i wlasnie o takim czyms myslalam. z bukietemz drukiej strony moglabym troche zaszales tzn z ksztaltem bo bedzie mi go robila moja znajowa. ona z kolei zaproponowala mi bukiet w kształcie torebki? myslicie ze to nie bedzie juz zbyt przesadne?

Gość jak dla mnie
ii ogolnie moze jednak powinnas sie rozmyslec co do wyboru sukni bo takie wynalazki to pasuja tylko na wybiegu sory ...

Gość jaksld
moja suknia nie bedzie taka obfita jak ta na zdjeciu. moja gore ma zupelnie klasycznna taka zwykla. nie ma trenu i tych kwiatow po bokach wiec z ta obfitoscia to nie przesadzam

Gość jak dla mnie
w takim razie wybierz pod kolor buciki klasyczne na szpilce moze np kapelusik z woalka

Gość jak dla mnie
i to bedzie srebna suknia tak jak ta na zdjeciu, czy biala

Gość Franka-hmm może tak
hm nie to było by zbyt bogate ;) lepiej prosty bukiet,delikatna fryzura bo inaczej dodatki Cię przytłoczą ,zasypią i znikniesz w nich.

Gość jaksld
suknia bedzie biala. co do kapelusika to raczej odpada. wysoki obcas raczej tez. moj przyszly maz jest tylko o 10cm ode mnie wyzszy wiec jak zaloze szpilki i kapelusik to bede napewno od niego wyzsza a to jak dla mnie odpada

Gość mili212121
Ale z fryzurą też nie przekombinuj bo będziesz wyglądała śmiesznie. Jakieś upięcie delikatne. Może część włosów tylko do tyłu upiąć a reszta rozpuszczona.

Gość jaksld
franka czy zbyt bogato to nie wiem, bo w kosciele bede miala jakby to powiedziec normalna zwykla dluga suknie i tylko w kosciele bym miala ta torebke wiazanke a na weselu bym byla w krotkiej i bez bukietu juz bo tanczyc przeciez z kwiatami nie bede. a co z bizuterią?

Gość jaksld
mili o takiej fryzurze wlasnie mysle tylko zebranie wlosow do tylu i tam chyba bym chciala wpiac malutki jakis welon chodz no nie wiem. wszystko to takie drudne. zwlaszcza teraz po tych wszystkich komentarzach

Gość yyyyyyyyy
co za gust;/;/;/