Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksld

jakie dodatki do tej suknie ślubnej

Polecane posty

Gość jaksld

http://www.fotoszok.pl/show.php/35140_45-46. jpg.html hej bede miała suknie ślubna bardzo podobna do tej. doł taki sam góra zwykły gorset wiążany z tyłu. gorset bedzie miał jakies tam ozdoby. jakie dodatki do tego. jakie buty, bukiet rekawiczki bolerko? jaki welon? co z włosami?

Gość fdghgrfh
takie jak ma na sobie ta pani rekawiczki, wiazane buty i wolake :P

Gość jaksld
to nie jest akurat calkowicie w moim stylu:( dodam moze jeszcze ze moja suknia bedzie biała i bez trenu. bedzie taka bardziej zwyczajna

Mnie się sukienki z odkrytym przodem nie podobają Ale: Buty nie wiązane ani kozaczki tylko ładne czółenka na wysokim obcasie. Welon bym sobie odpuściła, Może welonkę?

Gość jaksld
własnie i o czółenkach myslalam tylko ze moge sobie pozwolic na 4cm obcas.:( i własnie nie wiem czy czółenka na tak małym obcasie beda ladnie wygladały. a co sadzicie o jakichs sandałach?

Gość Leviathannn
Suknia jak na ślub dla dziwki. Proponuję zatem czerwone dodatki i pończochy z szelkami.

Gość jaksld
bardzo dziekuje za ostatni komentarz wyzwiska to chyba nie potrzebne

Ja bym też sugerowała przemyślenie tego wyboru. Bardzo ciężko zrobić stylizacje takiej sukni żeby nie wyglądać tandetnie.

Gość jaksld
w tej sukni tez bede wygladała jak księzniczka.

Gość Leviathannn
Nie, w tej sukni będziesz wyglądała jak królowa dziwek. Nie rozumiem dziewczyn, które na swoim ślubie chcą wyglądać jak z burdelu. Tak to się można ubrać na disco, żeby poderwać jakiegoś faceta. Chcesz na weselu wyglądać pięknie i budzić podziw wszystkich czy erotycznie i podniecać mężczyzn? Zastanów się trochę, jak pójdziesz tak na swój ślub od razu będzie wiadomo jaką masz naturę

Gość jaksld
wszyscy wiedzą jaka jestem. nie szata zdobi i niszczy człowieka. ja nie wyobrazam siebie w długiej sukni. nie chodze w niczym co jest długie. cóz taka jestem. a do dziwek nie wiem kto ma blizej ty czy..... ja napewno w kazdym bądź razie nie

Gość Leviathannn
Męskie dziwki są teraz w modzie :P Raz w życiu mogłabyś się poświęcić i wyglądać elegancko, a nie jak z burdelu. Gdybym był dziewczyną raczej bym tak się na własne weselicho nie ubrał. Twoja rodzina cie zna, ale co z osobami towarzyszącymi i dalszą rodziną narzeczonego? Dla mnie widok panny młodej w takim stroju nasuwa jednoznaczne skojarzenia

jaksld - jest mnóstwo krótkich sukienek nie tak wyzywających jak ta.

Gość jaksld
nie znasz sie poprostu i w tym tkwi twój problem. za duzo dziwek sie naoglądałeś i teraz myślisz ze kazda w któtkiej kiecce jest dziwka a to nie prawda. czy ktos normalny mi pomoze

Gość jaksld
Miarka ale ona nie bedzie az tak wyzywajaca. bedzie biala, nie bedzie miała trenu, bedzie zupelnie inny delikatny gorset. widziałam twoja suknie. ladnie w niej wygladasz ale takie cos nie jest dla mnie

Gość Leviathannn
Nie myślę, że każda. Mi się podobają laski w mini. Ale jeżeli dziewczyna nawet na własny ślub przychodzi ubrana wyzywająco to o czymś świadczy...

Gość jfds
o matko boska! wierzę że to prowokacja

Taaaak, znalazła się "znajoma" co to wie jak sukienka będzie wyglądala. Niestety, zgadzam się z większością. Sukienki, które się króciutkie z przodu są poprostu mało eleganckie. Wszyscy dobrze Ci radzą, zmień swój wybór. Skoro ma być taka delikatna i skromna to weż coś naprawdę delikatnego i skromnego a nie coś TAKIEGO.

Gość Ines3213
Leviathan jako mężczyzna może i się nie zna, ale będąc kobietą (chyba nieco bardziej doświadczoną od Ciebie) muszę Ci powiedzieć, że możesz się w tej sukni ośmieszyć. Gdybym poszła na wesela, a panna młoda byłaby ubrana tak wyzywająco, też bym sobie pomyślała o niej coś niemiłego.

Gość jfds
autorko nie obraz się na tych co ci dobrze radzą, wydaje mi sie że za kilka lat zrozumiesz swoj błąd.

Gość jaksld
nie lubie dlugich sukienek i tyle. zadna prowokacja

Gość jfds
wiesz, juz nie chodzi o to ze jest to nieeleganckie i dziwkarskie ale kompletnie bez gustu. suknia śubna powinna cie upiększac a nie oszpecać

Gość jfds
są krótkie naprawde śliczne sukienki ślubne ale nie takie!!!

Gość jaksld
nie rozumiem co jest w niej takiego złego

Gość jfds
jest poprostu brzydka i tyle

Gość jaksld
takie sukienki to moge nałożyć w zwykły dzień a nie na ślub

Gość jfds
no to zalóz na ślub prawdzwą suknie ślubną skoro prawdziwe "codziennie" ci sie nie podobają. Nie rób z siebie posmiewiska

Gość jaksld
powodem dla ktorego zdecydowalam sie na krotk a suknie stało sie głownie to ze suknie długie sa dla mnie za ciezkie. moze dto głupie ale na przymiarce nie raz zemdlalam. dlatego wybralam krotka. moje bedzie zdecydowanie bardzo zciszona.