Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączmy się

Temat dla SILNYCH babek!

Polecane posty

Bo silne kobiety potrafia wszystko,:gotować, prasować , szyć itp.Są do tańca i do różańca..kieruja facetami również....tak więc i ja mogę się wpisać:)

A czy my chcemy walczyć o coś? Raczej nie, chcemy pobyć w milym gronie..

Gość nie rozumiem zalozenia
abc - no tak, ale z innych wpisów wynikałoby , ze dziewczyny buntuja sie nie przeciw mezczyznom jako takim, tylko przeciw postepowaniu akurat któros z nich. Wg mnie w Polsce nie ma dyskryminacji, chyba,ze na wlasne życzenie. Nie bardzo rozumiem tez obrazania sie o zwrot "kobieto". Maja do mnie mówic;"męzczyzno'"?

"Nie bardzo rozumiem tez obrazania sie o zwrot "kobieto". Maja do mnie mówic;"męzczyzno'"? " autorka miala pewnie na myśli pogardliwe zwracanie się mężczyzny do kobiety w stylu "kobieto podaj mi piwo" ;)

Gość Hrzehorz
pobleblały? pobełkotały? to teraz... DO GARÓW MARSZ!!!! :classic_cool:

jeli tak, to akurat wina tego konkretnego facet, a nie meskiego swiata. Poniewaz to jest forum dyskusyjne, bardzo chcialabym sie dowiedziec ( skoro jest okazja), o co chodzi feministkom, jak to mówia: 'tu i teraz". Zupełnie nie czuję tego ruchu, więc chętnie posłucham.

Ja nie jestem feministką, ale jeśli facet zachowa się nie tak jakbym sobie tego życzyła, mam tendencję do brania nad nim przewagi..bo to znaczy , że to jakiś chwast, którego trzeba usunąć:D Na grzecznych nie krzyczę:D

abc - ale czy w ten sam sposób nie zachowujesz sie wobec kobiety, ktora zachowuje sie tak, jakbys sobie zyczyła?