Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia Ptysia

Wakacje w Egipcie 2010

Polecane posty

Gość Misia Ptysia

Szukam opinii na temat hotelu w Sharm o nazwie Regency Plaza Resort. Jeśli ktoś tam był i może się podzielić wrażeniami to będę wdzięczna.

Gość polecam strone__
holidaycheck- tam znajdziesz komentarze ludzi, zdjecia i opinie do hoteli w roznych zakatkach :)

Gość loolinaa
Ten hotel jest rewelacyjny. Byłam tam w sumie za niewielkie pieniądze z alfą. Na prawdę można tam odpocząć. Piękna plaża, super basen, bardzo dobre jedzenie a do tego czyste i bardzo ładne pokoje. Można wykupić sobie tam wycieczki fakultatywne i jeszcze sporo pozwiedzać albo ponurkować. Ja polecam.

Gość dffdssd
najlepiej w pazdzierniku albo kwietniu . Wiesz ile dzisiaj jest w Kairze ? 31 C CZyli tyle ile w Polsce w Lipcu . Nie radze wybierac sie tam miedzy czerwcem a wrzesniem , bo Upał jest nie do zniesienia .

Gość Mininina
W miesiącach późniejszych, np w październiku czy w marcu jest mniej turystów i ceny niższe. Także jak nie ma presji żeby lecieć w lato to można polecieć później i zaoszczędzić.

Gość turistka
Gdzie do Sharm byś nie pojechała to właściwie wszędzie jest fajnie ( dla turystów). Mój rezydent z alfastaru zaprowadził nas na taki wielki bazar, wszystko tam było można kupić. My wzięliśmy tylko jedną wielką sziszę ale i tak o wiele taniej tam wyszło niż jakbyśmy mieli kupować w Polsce. W Sharm są świetne szkółki nurkowania.

Gość kalkki
Gorąco polecam hotel w Tabie - Morgana Taba. Piękne miejsce, z cudownym otoczeniem. Świetnie się bawiliśmy, odpoczęłam jak nigdy. Poza tym polecieliśmy z fajnym biurem podróży i oni nam dużo wycieczek fakultatywnych więc się nie nudziliśmy.

Byłam dokładnie w tym hotelu, wtedy jeszcze trwały budowy. Naprawdę fajnie było, basem ogromny, fajny barek w mniejszym basenie z siedziskami pod wodą :) Pokoje ładne. Koło mostku gdzie przechodzi się z hoteli mieszkalnych do restauracji pieknie pachnie fajką wodną, wieczorem :) polecam