Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*blueEyes*

Orzeszki Nic Nacs jedliście?

Polecane posty

Nie są zbyt dobre :o Za to w biedronce są podobne o smaku paprykowym Akardo, duża paka 240g za 3zł :) Sa zayebiste :classic_cool: Nic Nacs mogą się schwać 🖐️

oj zgadzam się, że słodycze z biedronki są cool :D ale Nic Nacs'y też lubię:)

Chipsy z biedronki smakują mi tylko przy wódce :classic_cool: bo tak "na sucho" wole Laysy :p Słodyczy nie próbowałam ale nie wątpię, że są dobre bo to w końcu z biedronki :classic_cool:

krowa- zajebiste mają wszystkie batoniki, czekolada łaciata może śmiało koło Milki sie kłaść :) Poza tym żelki Ssyki są ok (no chyba że ktoś preferuje tylko Harribo). No i bombonierki Serenada- mistrzostwo. Do tego babka piaskowa za niecale 5 zł- pycha!

Ja nie lubię słodkiego :o Jedynie cole moge wypić ale z tego co widzę, ludzie ciągle kupują słodycze w biedronce więc musza im smakować :) Ja niestety nie spróbuję bo jak widzę kiedy ktoś wpierdziela czekoladki to mnie na wymioty zbiera :p To takie slodkie i niedobre :p

cola również bardzo dobra, często kupuję:) a słodycze też kocham:P

3 tabliczki czekolady? :o Musieliby mnie zbierać :p Nie cierpię czekolady :p Ja jako dziecko ze snickersa wybierałam same orzeszki a czekolade wyrzucałam, tak samo było z czekoladą z tymi dużymi orzechami :classic_cool: Zawsze dostawałam za to opierdol :o bo zjadałam same orzeszki i zostawiałam "obskubaną" czekoladę :)

Gość pyszne te orzeszki
Kocham te orzeszki, ale w biedronce mi orzeszki w panierce nie smakują

Gość oskar66
Bardzo dobre w przyzwoitej cenie, niestety duża paczka wystarczy tylko na jeden wieczór do piwka, z każdym zjedzonym orzeszkiem je się ich coraz więcej bo są coraz lepsze :)