Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1892

Jestem w trzeciej ciąży za niecały miesiąc mam termin, pragnę

Polecane posty

Gość magda1892

oddać dziecko do adopcji. Czy ktoras z was moze mi powiedziec jak moge to przeprowadzić bardzo by mi też zależało by była to adopcja z polecenia w więc chciałabym bardzo poznać małżenstwo ktore zaadoptuję tą dziewczynkę. Serdecznie pozdrawim i bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.

Gość KAJA POWIEDZCIEE
TO MUSISZ TAKICH LUDZI CHYBA SAMA ZNALESC, NAJLEIEJ DAC MOZE OGLOSZENIE, NIE WIEM, SPOTKAC SIE PRZY KAWIE POZNAC TAKICH LUDZI, NO NIE WIEM...

Gość dasadasadd
Sprzedaj Arabom :D:D Poleconym wyślij :D

Gość m kl l
a dl chcesz oddac?

Gość agata bbbbb
to po co zachodzilas w ciaze jak niechcesz tego dziecka? powiem ci tak najwyraźniej nie jestes dobra matką ze chcesz oddac swoje dziecko do adopcji

Gość magda1892
agata no i? twoj pusta wypowiedz nic tu nie wniosła.

Gość agata bbbbb
a twoja? tylko poprostu znizasz sie do najnizszego poziomu pokazując swoją głupotę zastanow sie nad twoim wyborem dobrze ze twoi rodzice cie nie usunęli albo nie zostawili

Gość magda1892
to wkoncu jestem nie dobra matka czy nie, bo skoro tak to chyba wedlug twoich teorrii wlasnie zle zrobili ze mnie nie oddali tak? sama sobie przeczysz :)

Gość agata bbbbb
nie przecze :) pisze tak jak jest dziewczynko

Gość ja nie moge miec dziecka a
pragne malenstwa.......

Gość ojoojojojjjj
a ja gratuluje decyzji i zycze owodzenia!!! nieznam się na procedurach ale podziwiam takie jak ty - ktore decyduja sie urodzić!!

Gość magda1892
a ska jestes? pani ktora nie moze miec malenstwa? jestes mezatka (pytam bo ewentualnie adopcja jest tylko dla malzentw)

Gość agata bbbbb
ojjojojj- chyba autorka pisze sama do siebie pod tym nikiem;/ zal.

Gość magda1892
ojojjjo dziekuje za miłe słowa zalezy mi na adopcji z poecenia gdyz dziecko nie bedzie musialo czekac nie wiadomo ile.

Gość magda1892
agato nie mam nawet sily na rozmaianie ze soba i wlazenie sobie w dupe pod innymi nikami daruj sobie

Gość clever
to po co zachodzilas w ciaze jak niechcesz tego dziecka? powiem ci tak najwyraźniej nie jestes dobra matką ze chcesz oddac swoje dziecko do adopcji no tak lepiej zeby usunela albo wyrzucila na smietnik? co za beznadziejna wypowiedz.

Gość njfhvnhjdvhbfdhvbhdfvbhvbb
Ja piernicze, a jakby napisala, ze jest w niechcianej ciazy i zamierza usunac, to by sie dopiero jej zarnelo. Autorko-podziwiam, za decyzje. Jest wielu dobrych ludzi, ktorzy nie moga miec dzieci i napewno znajdziesz kogos odpowiedniego. A probowakas poszukac agencji adopcyjnej?

Gość ojoojojojjjj
poprostu tyle kobiet tak poprostu usuwa ciąże i jeszcze jest z tego dumna że taki gest jak się już zajdzie a niemoże wychować to jest naprawde godna podziwu... poczytajcie ile tu kobiet usuwa tabletkami tymi poronnymi i tymi np. na wrzody a ile usuwa u ginekologa? to jest szok poprostu a wy się tu wyrzywacie na biednej kobiecie która podjęła trudną decyzje ze urodzi a teraz jeszcze trudnejsza że chce oddać..

Gość magda1892
zaraz poszukam w internecie takiej agencji, jesli bedzieciezko ze znalezieniem takiej rodziny to chyba agencja zoatanie oni tam majapewnie cale listy osob czekajacych, tylko w takiej agencji sie martwie ze tam jakies grube pieniadze moga za tym stac a nie duze cieple serca pragnacych malenstwa rodzicow i pieniadze moga zadecydowac ktobedzie takim malzenstwem zpolecenia. kiedys pani taka pisala tutaj ze jest bardzo zaiteresowana ale nie moge odnalesc jej topiku.

Gość magda1892
termin mam na 24 maja bedzie to na 100 prc dziewczynka.

Gość a ile maszzzzzz
lat , dziecko napewno bedzie zdrowe?

Gość nie dawaj jak nie umieszzzz
to ile planujesz jeszcze tych dzieci oddać

Gość magda1892
ja nic nie planujeskad takie wnioski?

Gość serenadda
A dwójkę starszych wychowujesz czy również oddałaś do adopcji? Czy można spytać co skłoniło Cię do tak rozpaczliwej decyzji? Sytuacja materialna? Może mogłabyś się zgłosić do opieki społecznej po jakieś dodatkowe zasiłki, by zatrzymać dziewczynkę przy sobie? Wiesz... ja znam jedno małżeństwo, wspaniali ludzie. Nie mogą mieć dzieci. Kilkakrotnie próbowali in vitro - bez powodzenia. Teraz już się pogodzili z losem i już się nie starają. A oboje kochają dzieci i wiem, że byliby wspaniałymi rodzicami. Ale nie śmiałabym im proponować adopcji Twojego dziecka.