Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Faceci to tchórze...:D

Polecane posty

Słusznie Rando, poprawiaj się, żeby wstydu nie było, wszak najwyraźniej zorientowałeś się, że nie masz do czynienia z głupią dzierlatką:D

Gość Rando
Z czego tak wywnioskowalas? :)

Rando, no wiesz..starannie dobierasz słowa, poprawiasz się..to chyba o czymś świadczy..czyż nie?:D

Gość Rando
Oj moja droga, wlasnie udowodnilas, ze nie zrozumialas zupelnie ;) Jesli przyjac, ze kazdy element zbioru kobiet opisuja dwie cechy pary cech: ladna-brzydka, glupia-madra, to w podzbiorze brzydkich znajda sie: glupia-brzydka oraz madra-brzydka Po wyeliminowaniu tego podzbioru oraz podzbioru ladna-glupia, pozostaje nam ladna-madra. Jestem zazenowany, ze musze to w ogole tlumaczyc ;) A liczylem na inteligentna konwersacje ;)

Oj Darek jednak się boisz i zwiewasz:D Rando, coś się jednak motasz..i tłumaczysz, by Twoje było na wierzchu..:(

Psi, a jednak powyżej przyznałeś, że dzieli nas spora odległość...to dlatego nie masz jeszcze cykora:D

Gość Rando
abc101 przykro mi to pisac, ale na tym w zasadzie powinnismy zakonczyc dyspute, jako ze nie jestes juz w stanie udowodnic, ze boje sie inteligentnych kobiet ;)

Gość fdsews
ja nie lubie inteligentych kobiet , bo sam jestem madry i bysmy sie cały czas klocili . Dlatego wole głupie laski , ktore nie sprzeciwiają sie mojemu zdaniu .

Gość fdsews
Monika olejnik to inteligentna laska . Ale ma ciezki charakter , a ja takich nie lubie .

Rando, wiem, że nie jesteś w stanie udowodnić, ze nie boisz się inteligentnych kobiet:D

Tak czy inaczej, Panowie musicie jednak przyznać, ze lubicie kobiety inteligentne, ale nie zawsze jesteście w stanie z nimi być, bo chyba obawiacie się takiej...np., że będzie próbowała dyrygować związkiem..Nie jest tak?

Gość Rando
abc101 bo juz nie musze ;) Dalas sie podejsc moja droga ;) Postawilas teze, ze faceci boja sie inteligentnych kobiet. Zalozylas tez, ze jestes inteligentna i skupilas sie na udowadnianiu, ze sie Ciebie boimy. Oczekiwalas, ze zaczniemy udowadniac, ze sie nie boimy. Ja uznalem, ze krotsza droga do wygrania tej "bitwy" bedzie obalenie pierwszego zalozenia i to wlasnie zrobilem ;) Wiec aby dalej udowadniac mi, ze boje sie inteligentnych kobiet, bedziesz najpierw musiala taka znalezc ;) Widzisz, tak to juz jest, na przykladzie sadu, ze nie trzeba udowodnic, ze jest sie niewinnym, wystarczy, ze oskarzenie nie jest w stanie udowodnic winy ;)

Gość Rando
A odpowiadajac na Twoje ostatnie pytanie, to nie. Co ma inteligencja do dyrygowania zwiazkiem? :) Glupia tez moze probowac dyrygowac :) Sklonnosci do kontrolowania i dominowania, to co innego niz inteligencja :)

Gość fdsews
tu nie chodzi o obwianie sie takiej kobiety , a o to ze ona jest mało kobieca . Nie specjalnie sie usmiecha itd . Facet potrzebuje czasem kobiety , a nie robota . CZy Jolanta pienskowska to dla mnie taki robot bez uczuc.. JAkos nie kręcą mnie roboty i androidy // Inteligentne kobiety czasem gdzies zatracają swoja kobiecosc . Chca byc profesjonalne i staja sie robotami .

Rando, w takim razie powiedzmy tymczasowo, nie boisz się...tymczasowo!!!!

Muszę na razie zmykać...mam nadzieję, że jeszcze dziś się spotkamy..

Gość Rando
Niech Ci bedzie ;) Dam Ci jeszcze szanse powalczyc, ale pozniej, bo teraz lece na silownie ;)

Darek, głupiego mężczyznę nie, ale takiego, który da sobą kierować inteligentnej kobiecie..

Gość IQ250
ja sie nie boje bo nawet najbardziej inteligentna kobiete bije na glowe i przy mnie sie wszyscy czuja tacy malutcy

Mimo wszystko wydaje mi się, ze faceci boja się mądrych kobiet, choć tak naprawdę takie im się podobają...ale strach czasami bywa silniejszy i dlatego wybierają "Mariolki" .Ale zresztą nie ukrywajmy, nie wszyscy mieliby szanse:D

Gość IQ250
do mnie wszystkie sie kleja ale ja je wszystkie splawiam bo chcialbym miec taka co by miala przynajmniej polowe mojego IQ

Gość MELANI202
ZGADZAM SIE FACECI TO TCHÓRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nnnoo, nie bój....:( Do kolesia , prowokatora...przykro, że trafiają Ci się "Mariolki":D