Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Faceci to tchórze...:D

Polecane posty

Gość Rando
Sadze, ze nie tacy jak ja mogliby latami glowkowac nad sformulowaniem krotkiej i zwiezlej odpowiedzi ;) Kazdemu o co innego i cale szczescie :) Bo gdzie bysmy byli inaczej? Pewnie nadal na drzewach :)

Nnnoo, a po co idzie się na porodówkę? chyba po dziecko...zazwyczaj,

Gość cienkie provo
".Na czym tak naprawdę zależy facetom." na fajnej doopie w łóżku co ciągnie druta i nie marudzi:D co do inteligencji powinna być oczywiście w miare rozgarnięta ale nie za bardzo:classic_cool:

abc ale ja tam nie napisałem, że boję sie stomatologa. Boję się masywnego bólu który zapewne jest przy wyrywaniu na żywca stałego zęba, ale znieczulenia się już nie boję więc będzie cool jeśli kiedyś będzie taka potrzeba :classic_cool:

Gość Rando
A potrafisz powiedziec na czym zalezy kobietom?

Nnnooo, jeśli zależy Ci tylko na świętym spokoju, to jednak sugeruję życie w pojedynkę..

Pewnie nie wiem, na czym zależy większości z nas, ale części na pewno na milości, odpowiedzialności, mądrości życiowej i nie tylko..lojalności..pracy...

Gość takaprawdaaas
tak , boja sie! poznalam kiedys takiego goscia , na samym poczatku powiedzial jaka bryka jezdzi,wiec juz wiedzialam ze nie jest kims mojej uwagi,myslal ze jestem zainteresowana "dobra zabawa " z nim, pomylil sie i to bardzo! mija juz 2 rok a on ciagle omnie zabiega, przeprasza ze tak sie pomylil, nigdy mnie nie zdobedzie- ale niech walczy- dupek jeden

Psi, a co to znaczy wg Ciebie normalna waga? Widziałam niedawno topik, na którym oczekiwano od kobiety dziwacznych wymiarów..

Gość takaprawdaaas
aż zrobiłam kupe z wrażenia:)

Gość takaprawdaaas
podszyw taaaaaaaaaak?

abc, chodzi mi o to, by nie była strasznie gruba albo strasznie chuda. Strasznie gruba to jest wtedy, kiedy ma trudną do obliczenia liczbę podbródków i brzuch się jej ze spodni wylewa. Strasznie chuda jest wtedy, kiedy mogę używac jej zamiast plastikowego szkieletu do nauki kości człowieka.

Gość Rando
No wiec sama widzisz, zbyt rozlegle pytanie. Nie da sie udzielic odpowiedzi, ktora bylaby sensowna, czy pomocna. Jednemu bedzie zalezec na wladzy, drugiemu na pieniadzach, trzeciemu na rodzinie, itp itd. Nie widze sensu uogolniac. No, mozna by ewentualnie zapytac amerykanskich naukowcow ;) Oni zawsze chetnie cos zbadaja i podadza statystyki ;)

Co do wagi kobiet, to niektorzy faceci mają dziwne wymagania...niektórzy pisali o kobietach 170 cm i wadze 50..toż to już nienormalne..:( No fakt, każdy ma inne oczekiwania..ale może Rando podzielisz się swoimi..Psi już podał..

Gość Rando
Wiesz, wymagania zmieniaja sie z wiekiem, teraz chce czego innego, niz chcialem 15 lat temu... Ja juz sobie poukladalem zycie rodzinne, mam fajna zone, brak problemow finansowych, wiec teraz moje plany wiaza sie glownie z rozwojem zawodowym i "kariera". Najwazniejsze dla mnie jest to, ze sie dogadujemy miedzy soba i kazde moze sie jakos na swoj sposob realizowac i miec wsparcie.