Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Faceci to tchórze...:D

Polecane posty

Nnnooo, gdybyś był tchórzem, zwiałbyś już, jak to zrobili niektórzy młodzieńcy:D

czasem to się trochę wyżyję na tych tchórzach.... jak oni jęczą...bleee w ogóle się ie hamują

Gość Rando
Wrocilem ;) Glupi faceci boja sie madrych kobiet. Oczywiscie o ile nie sa az tak glupi, ze nie potrafia dostrzec dysproporcji ;) Tu akurat ludzie sie musza dopasowac. Natomiast co do wczesniejszej dyskusji, troche mieszasz inteligencje i dominacje. Glupi tez chca rzadzic, popatrz na politykow ;) Sadze, ze madry czlowiek czesciej potrafi szukac kompromisow, wiec czego sie niby bac?

Rando ,to nie wiesz, ze każdy człowiek w swej naturze ma chęć zarządzania, dominacji nad kimś? Nikt nie lubi , by się nim kierowało.Kobieta inteligentna jest w stanie sprawić, ze facetowi wydaje się, ze to on decyduje, a jednak nie:D

Nnnoo, nie wdzięcz się z tego porodu...masz szczęście, że będzie Ci to oszczędzone, chyba, że jakaś ślicznotka zaciągnie Cię na porodówkę i będziesz rodził razem z nią:D:D

Gość Rando
Nie kazdy, sa osobniki bardziej i mniej sklonne do dominacji i wsrod kobiet i mezczyzn, tak samo jak wsrod zwierzat. Sadze jednak, ze zalozenie z poczatku tematu bylo nieco bledne. Bo chodzilo Ci chyba jednak o to, czy faceci boja sie kobiet dominujacych, a nie inteligentnych :)

Sądzisz, że kobiety inteligentne, wykształcone będą dawały , zeby ktoś nimi pomiatał?

Gość Rando
O Boze... Pomiatal? Przepraszam, ale musze spytac... Czy Ty jestes jakas feministyczna aktywistka? :) Dominacja to nie pomiatanie. Niektorzy ludzie czuja sie wygodnie, kiedy nie musza sie o nic martwic, bo ktos o wszystkim decyduje za nich, rozwiazuje problemy itd. I to sa skrajnosci, wiekszosc ludzi znajduje sie gdzies pomiedzy. Wiele kobiet, ktore np. odnosza sukcesy w biznesie, sa na wysokich stanowiskach, lubi kiedy w domu to mezczyzna przejmuje kontrole, bo moga sie poczuc bardziej kobieco i zapomniec o ciaglym stresie i koniecznosci trzymania wszystkiego w garsci. Tak samo niektorzy faceci pozwalaja soba kierowac i wcale ich to nie boli.

Jak byłem mały, to bałem się znieczulenia i wszystkie zęby mi rwali na żywca :classic_cool:🖐️ Niektóre sam sobie wyrywałem, a co :classic_cool: Większy kozak byłem niż teraz :o

Dlaczego niektórym na forum wydaje się, że jestem feministką? Gdybym nia była otaczałabym się kobietami, tymczasem nic takiego.. A z tymi kobietami biznesu, to może częściowo masz rację, ale one jedynie poszukują faceta dominującego raczej w łóżku nie w życiu.. Nooo, bo chyba tylko ślicznotka będzie w stanie Cię tam zaciągnąć..Nie mam racji?

Gość Rando
Ludzie zwykle lacza sie w pary z milosci, a nie z nienawisci. Wiec zycie razem to nie jest ciagla wojna, polegajaca na tym, kto kogo mocniej skopie i bedzie gora. Ludzie maja na celu sie dogadac, a nie wygrac za wszelka cene. Jesli w zwiazku jedna z osob nie moze sie realizowac, to taki zwiazek i tak o kant dupy potluc, bez znaczenia, kto kogo zdominowal. Sadze, ze to wlasnie dwoje inteligentnych ludzi ma najwieksze szanse madrze pokierowac swoim zyciem i dogadac sie tak, zeby kazdy mogl dostac to, co dla niego wazne. A jak trafia sie dwie dominujace osoby, ktorych cele sie wzajemnie wykluczaja, to i tak predzej sie pozabijaja, niz stworza udany zwiazek.

abc, mleczne zęby pal licho, ale nie ma bata, bym rwał stałe zęby bez znieczulenia :o Na szczęście jak na razie nie musiałem żadnego wyrywac :classic_cool:

tylko po co?widzialem rozne zeczy nie robi to na mnie wrazenia

Rando ,masz rację, ale przyznając Ci ją, niestety zaprzeczam sobie , jeśli chodzi o topik..No cóż, po prostu to prowokacja????????????

Psi, jednak jesteś typowym facetem..większość z nich boi się stomatologa.. Nnnooo, jak to po co???????????????????????? Nie dorosłeś jeszcze do roli ojca:(

Gość cienkie provo
my sie nie boimy tylko takich nie lubimy :classic_cool:

Gość Rando
Prowokacja, czy nie, mi tam bez roznicy ;) Ja lubie dyskutowac ;)

Gość dawno juz chyba sexu
nie uprawialas abc

Cienkie provo...nie lubisz inteligentnych kobiet? chyba po prostu przy nich wychodzisz blado:D Też lubię dyskutować..Niby częściowo prowokacja, w temacie jest częściowo prawda..Na czym tak naprawdę zależy facetom...sam powiedz...

Psi, po tym, co wyżej napisałeś...Lubisz inteligentne kobiety, czy "Mariolki"?