Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyytyt

co jest nie tak z tą dziewczyną?Ona jest chyba chora:O

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyytyt

Znałem ją pare miesięcy spotykaliśmy się.Fakt że mówiłem jej przykre rzeczy typu że nie ma znią przyszłości itd.Siedziała tylkow domu w ksiązkach nie pracowała nie miała nic.Mówiłem że wyjeżdzamz nową dziewczyną do maroko i że ją na to stać bo za siebie płaci...mówiłem że nie ma żadnych pasji i nic nie robi ciekawego.Ok nie powinienem ale do rzeczy. Mineły 3 lata i ona na nk uprawia sportty jakie ja uprawiałem min gra w squasha..Ostatnio pisała mi że kupiła sobie taki samochód jak ja miałem i zrobiłą prawko..i że jeszcze nei jezdzi tak dobrze jak ja ale juz coraz lepiej i ze rodzice kazali jej kupic inny ale ona chciała tylko ten bo dobrze jej się kojarzył.Nie odpisywałem jej od 2 lat i nie odpisuje:O Mówiła też ze była w maroku(bo chciała zobaczyc to co ja widziałem)i to wszystko jest prawda...ma na nk zdjecia jak uprawia sporty i robi rzeczy które ja kochałem,ma zdjecie w tym samochodzie i z maroka:O

Gość STARA BRZYDKA NIEZARADNA
ale z ciebie pustak:O

Gość ale o co ci kaman
???:O ze była w maroku, ze ma takie auto jak ty? ze wziela sie za siebie?

Gość yyyyyyyyyyyytyt
ciesze sie ze wzieła sie za siebie nie chodzi o to tlko o to ze zamiast realizowac swoje marzenia mimo upływu czasu robi to co ja...I te teksty że jeszcze nie jezdzi tak dobrze jak ja...i że chc byc tak a jak ja....dla mnie to jakies chore:O

Gość yyyyyyyyyyyytyt
to był star samochód wcale nie fajny.kupiła go tylko iw yłącznie z sentymentu chore..

Gość EDITRIX
Widocznie przez te Twoje krytyczne uwagi i wywyższanie się ta dziewczyna poczuła się gorsza i postanowiła pokazac Ci, że wcale tak nie jest i że umie cos zrobic ze swoim zyciem.

Gość ale o co ci kaman
ale nie jestes z nia to co masz za problem?

Gość dupa bobra22
pewnie uważasz się za kogoś rozrywkowego i zajebistego. może chce ci udowodnić ze nie jesteś aż tak zajebisty i ze tak nudny człowiek jak ona może robić to samo co ty i się tym nie wywyższać tak jak ty to robiłeś. teraz ci pewnie łyso dlatego tak leży ci to na wątrobie

Gość ale debilne pytanie
to ty jesteś chory że śledzisz ją na nk i jeszcze analizujesz tak szczegółowo jej życie może ona nei tyle ma obsejsę na Twoim punkcie co po prostu brak jej wyobraźni i robi to co robią inni....

Gość natura22
o moj Boze... teraz widze, ze jestem dupnięta.. bo mam to samo... obsesje na punkcie byłego.. wiem jak to boli jak zostaje się odtrąconym , bo ja nie jeździlam na rowerze po Europie i nie umiałam grac na instrumentach

Coś mi się zdaje, że jakiś frajer co chwila wypuszcza tematy o tym jak to go jakaś kobieta "prześladuje". Kiepska autoreklama? :classic_cool:

Gość wkurzona złotowłosa
Nie dość, że prowo, to jeszcze marne. A jak ktoś kogoś prześladyuje to są dwie możliwości - albo ofiara sobie kurewsko zasłużyła - albo jest kurewsko tępa i zadawala się z psycholem/ką Choice is yours