Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Radio Zet teraz własnie podało, że Jarosław K. jest kandydatem na prezydenta RP

[Już w dzień tragedii pod Smoleńskiem w internecie pojawiło się wiele teorii spiskowych na temat przyczyn katastrofy. Bogusław Wołoszański, autor m.in. programów „Sensacje XX wieku mówi w rozmowie z Wirtualną Polską, że tragedia została wykorzystana do zbijania kapitału politycznego. Dziennikarz twierdzi też, że dochodzenie do prawdziwych przyczyn katastrofy może potrwać miesiące, a nawet lata.] więcej ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,119674,title,Ci-co-rozpylali-mgle-w-Rosji-uruchomili-wulkan---tak-dochodzimy-do-absurdu,wid,12203480,wiadomosc.html

Od soboty mamy juz kampanie wyborcza w wykonaniu PiSu(tzn. "popisy" Migalskiego i Bielana na antenie tvn24)...nic sie nie zmienilo...dalej klamstwa i manipulacje.

Gość wyborcza jest bee
14:15 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju proponuję więcej wyważonych wypowiedzi mniej emocji z emocjami u mnie spokojnie.... PO tak jak każda inna partia korzysta z tego że jest przy władzy i tak jak prawie każda partia ma swoje media .... tyle tylko, ze PO jest bardzo na rękę, aby GW pisała tak jak pisze... mnie to sie nawet bardzo nie podoba...

Gość wyborcza jest bee
tu nie chodzi o remis, ale o manipulcje i hipokryzje GW

Gość TreleeeX
Do Obywatel-hipoteza o naciskach na pilota jest prawie zerowa. Natomiast to że wogól lotu do Tbilisi narosło mnóstwo kitów to inna sprawa. Jak rzekome naruszenia przepisów prawa lotniczego którego w tym wypadku nie stosuje się do lotów państwowych. Itd itp Sam Klich wydał polecenie o lądowaniu tam. A afera się rozkręciła w oparciu o wymianę zdań na pokładzie.

Gość wyborcza jest bee
14:38 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju zmierzam do tego że wszystkie partie są po jednych pieniądzach a że PO rządzi to się im najbardziej obrywa ... i często słusznie i tu sie z Toba moge zgodzic... a zwłaszcza do drugiej czesci wypowiedzi...

wyborcza je bee--->> dość tendencyjnie się wypowiadasz i przemilczasz fakty dotyczące PISU i Radia Maryja :-( ale rozumiem Twoją nienawiść do PO bo ja nienawidzę PIS , tyle że staram się zachować obiektywizm " Do Obywatel-hipoteza o naciskach na pilota jest prawie zerowa. Natomiast to że wogól lotu do Tbilisi narosło mnóstwo kitów to inna sprawa. Jak rzekome naruszenia przepisów prawa lotniczego którego w tym wypadku nie stosuje się do lotów państwowych. Itd itp Sam Klich wydał polecenie o lądowaniu tam. A afera się rozkręciła w oparciu o wymianę zdań na pokładzie. " Bielan kłamie. Są odpowiednie zapisy tego co się działo wtedy podczas lotu . dla mnie sprawa pozostaje otwarta ...

Gość Treeelex
No i co to ma do rzeczy jak najpierw szyfrogramem wydane było polecenie Klicha? Potem była wymiana zdań na pokładzie bo pilot miał wątpliwości co do lądowania. Odznaczony został nie za wykonanie polecenie tylko za zachowanie standardów bezpieczeństwa. A wypowiedź Prezydenta świadczy tylko o tym że nie kłamie z odróżnieniu od innych.

Gość Treleeex
Szafa czeka. Tak tak. Już się od dłuższego czasu o Ciebie upomina.

Gość wyborcza jest bee
"Sam Klich wydał polecenie o lądowaniu tam. " A tymczasem ze strony prezydent.pl "- Nie było żadnych przesłanek, by bać się lądowania w Tbilisi - odpowiedział prezydent. - To prawda, że wydał pan wojskowemu pilotowi rządowego samolotu polecenie lotu do Tbilisi? - tak brzmiało kolejne pytanie. - Przez generałów Wojska Polskiego, nawet na piśmie. Odmówił. - odpowiedział Lech Kaczyński." No wiec wynika z tego, ze rozkazu nie dał LK, tylko zwierzchnicy pilota... bo polecenie a rozkaz to chyba róznica...

" Sam Klich wydał polecenie o lądowaniu tam. " A tymczasem ze strony prezydent.pl "- Nie było żadnych przesłanek, by bać się lądowania w Tbilisi - odpowiedział prezydent. - To prawda, że wydał pan wojskowemu pilotowi rządowego samolotu polecenie lotu do Tbilisi? - tak brzmiało kolejne pytanie. - Przez generałów Wojska Polskiego, nawet na piśmie. Odmówił. - odpowiedział Lech Kaczyński." No wiec wynika z tego, ze rozkazu nie dał LK, tylko zwierzchnicy pilota... bo polecenie a rozkaz to chyba róznica... " Czyli naciskał na Generałów aby takie polecenie napisali :D ludzie uczcie się logicznego myślenia :D

Gość shatyn weż się
do jakiejś roboty. To wstyd żeby 46latek z nowej huty ( fotograf), mieszkający z rodzicami cały dzień siedział na kafeterii. A zupe chociaż zjadłeś dzisiaj?

dobra obywatel wiesniaku idz juz do domu a nie pieprzysz od rana jak ten dziad tutaj niedlugo przesiakniesz tym gownem samym i bedzie dwoch idiotow sie panoszyc a nie jeden jak dotychczas...... rany boskie skad sie biora takie pajace.

Gość od razu widac ze z shatynem
cos jest nie tak ten temat na forum dla kobiet to jego cale zycie caly dzien tu siedzi i obrzuca wszystkich blotem mieszka z rodzicami to pewnie zony i dzieci nie ma niech sobie ma swoj temacik caly sens swojego zycia i swoja zabaweczke wszyscy widzieli jak shatyn lezki ronil i nozkami tupal gdy mu moderatorzy zabawke zabrali ;(

Gość Treleeex
Bo prezydent wydał takie polecenie. I co z tego? Wiem do czego pijesz ale trzeba trochę pomyśleć a nie cytować pewne sprawy. Ja nie twierdzę że Bielan miał rację. Chodzi mi o zupełnie coś innego. O polecenie Klicha. Dlatego afera wokół całego zdarzenia została zmanipulowana. Zwraca się uwagę tylko na tę jej cześć w której brał udział prezydent. Tak to zwykle się robi jak się kogoś nie lubi. I za wszelką cenę chce się wykazać szerszej społeczności jaki to on jest "be"i spiritus movens wszelkiej nieprawości. Ps dobrze jeszcze by jej zarzut był mądrze sformułowany. Ale niestety nie jest.

Gość wyborcza jest bee
14:43 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju wyborcza je bee--->> dość tendencyjnie się wypowiadasz i przemilczasz fakty dotyczące PISU i Radia Maryja ale rozumiem Twoją nienawiść do PO bo ja nienawidzę PIS , tyle że staram się zachować obiektywizm obywatel, nie słucham radia maryja... za to wiem co pisza inne gazety niz GW ... i tu nie chodzi o to czy ja ich nawidze czy nie...

Gość od razu widac ze z shatynem
ledwo post sie pojawil a shatyn juz poszedl naskarzyc buuuuuuu ;( tylko nie placz czasem ;(

Gość wyborcza jest bee
14:48 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju Teraz się zacznie mała wojenka domowa napędzana przez media ... szybko zapomnimy o tragedii ... zaczną się igrzyska oczywiscie mówisz obiektywnie i bierzesz pod uwage, ze nagonka bedzie z dwóch stron, a nie tyko z jednej..??

z doskoku :D :D " wyborcza jest bee 14:43 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju wyborcza je bee--->> dość tendencyjnie się wypowiadasz i przemilczasz fakty dotyczące PISU i Radia Maryja ale rozumiem Twoją nienawiść do PO bo ja nienawidzę PIS , tyle że staram się zachować obiektywizm obywatel, nie słucham radia maryja... za to wiem co pisza inne gazety niz GW ... i tu nie chodzi o to czy ja ich nawidze czy nie... " A gdzie ja piszę że słuchasz Radia Maryja ? czytaj ze zrozumieniem :-O Piszę o tym że najeżdzasz tylko na PO i GW a ja zaś piszę że PIS stosował podobne metody i do tego się nie odniosłaś ... :-( I chyba jednak ta nienawiść powoduje że brak ci obiektywizmu A ja ? skrytykowałem dziś zarówno PIS jak i PO stać cię na to ?

Gość shatyn a jak ty oceniasz
swoje osiągnięcia życiowe?? Jakie uważasz za największe? Niech zgadne...albo renta albo coś od opieki społecznej..aczkolwiek na starej hucie a szczególnie na os. szkolnym ( bloki z czasów bieruta - dla tych co nie wiedzą) jest dużo takich shatynów co albo zbiera puszki albo chodzi do opieki społecznej