Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojmojmojmojmojmojmojmoj

wejdźta na kawałek :P

Polecane posty

Mam chłopaka od niedawna... od miesiąca nie całego i on bedzie miał niedługo osiemnastkę . Chciałabym mu kupić coś fajnego... coś śmiesznego - typowo osiemnastkowego i coś praktycznego typu portfel czy perfumy. chciałabym zeby to było coś oryginalnego.. :) Ma ktoś pomysły ?? :):):) A ja mam 17 lat... z góry dziękuje ;)

Gdybyś opisała jaki ten chłopak jest, jaki ma charakter, jakie zainteresowania - byłoby nam łatwiej :P Jeden ma duszę poety i cieszyłby się obrazem a drugi jest kibicem i chciałby kij baseballowy :D

Łowca - tropiciel, zoofil lata wszędzie ze swoim wiernym kompanem - zwierzęciem które trzeba regularnie karmić ale nie potrzebuje załatwiania potrzeb fizjologicznych, przez co klasa należy do ulubionych przez fanów gry The Sims. Klasa najczęściej wybierana przez tzw. Gold Farmerów i boty. W rajdach najważniejszą umiejętnością Łowcy jest tzw. Misdirection - czyli zmuszanie przeciwnika do atakowania tanka. Niestety, większość Łowców to nooby i często misdirectionują na healera co kończy się szybkim "wipe". Inną ciekawą umiejętnością Łowcy jest Freezing Trap. Najpierw łowca zastawia pułapkę, pulluje przeciwnika, który omija źle zastawioną pułapkę i zabija Łowcę. Jeżeli Łowca jest dobry, użyje Disengage, które zmusi przeciwnika do zaatakowania healera, albo jakiegoś pobliskiego maga... Łowca ma jeszcze jedną ciekawą umiejętność zwaną Feign Death. Polega ona na tym, że łowca pada na ziemię i udaje trupa. Generalnie gracze nie dają się na to nabrać, ale często można spotkać nooba który twierdzi, że ma Łowcę na hita a potem dziwi się, że zwłoki mają 90% HP a pet nadal atakuje... Jest to znienawidzona klasa przez Druidów gdyż Hunter może oswajać zwierzęta a więc jak Druid jest w formie może stracić postać.

Gość zrób mu loda z połykiem
ty zaoszczędzisz, a on będzie bardziej zadowolony niż z jakiegokolwiek prezentu

Lubi motory, kibic nie za bardzo, poety też z niego nie będzie :P Lubi zabawy, dyskoteki :) Gra w piłkę nożną... Jest taki, no cudowny:P choć mało wam to pewnie mówi hehe ;) zadawajcie pytania w razie co ;)

lody wyszły z mody :D

up up up :):):):)

no weźta mi jeszcze pomóżta ;(