Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjmę yorka w dobre rece!!!

Przyjmę yorka w dobre ręce!!!

Polecane posty

Gość Przyjmę yorka w dobre ręce!!!
Proszę piszcie panie na nr. gg 20373217!!! poza forum mozemy umówic się na rozmowę telefoniczną!!! pozdrawiam:)

Gość Przyjmę yorka w dobre ręce!!!
Do "ja mam 3 male yorki" niestety ale nie ma namiarow mogłaby je pani podać jeszcze raz??

Gość beatka:)
Dlaczego wy dyskryminujecie ta kobiete czy to jest cos zlego ze chce uszczesliwic swoje dziecko??!!Najpierw sie zastanowcie a potem piszcie. Nawiazujac do temamtu utrzymania pieska!! Jednorazowe wydanie 2000zl jest chyba bardziej odczuwalne w budzecie domowym niz co miesieczne jego utrzymanie tj. wyzywienie i pielegnacja oraz co roczne szczepienia pieska. Wiec ludzie troche wiecej rozumu!! Czytajac te herezje ktore wy tutaj wypisujecie az nie dobrze sie robi

Gość majeczka_30
Moi drodzy Yorki mają włos a nie sierść w związku z tym...NIE UCZULAJĄ!! Idealne są dla alergików.Kundelki absolutnie nie dla takiego dziecka !! Racja jest w tym , że nie są tanie ale być może ktoś Ci go podaruje. Ja niestety nie mam. Pozdrawiam.

Gość Kami;-)
Ludzie co wy tu wypisujecie!! że co, że droga rasa itd..to dla tego miałaby nie dostać za free..To fajnie że chce zrobić prezent córce.. Mi się udało i dostałam za darmo ślicznego małego yorka dla Córci..tylko koszt dojazdu wyniósł mnie ok 50 zł..niektórzy oddają zwierzaczki,,kiedy nie mają czasu się nimi zajmować,,praca..wyjazdy itp.;-) Głowa do góry!!szukać..szukać..i jeszcze raz szukać!!;-) Ludzie wy to tylko potraficie "skrzydła podcinać"!!!

Gość OddamYorkaZaDarmo
szukam domu dla czteroletniego yorka. Jest zaniedbany potrzebuje duzo milosci cieplego domu, uwielbia dzieci. Jest naprawde slicznym lagodnym pieskiem.Wiecej szczegolow prosze kierowac na e mail. Jest to powazne ogloszenie dlatego mam nadzieje nikt nie bedzie robil sobie z tego zartow. Prosze napisac e mail z numerem telefonu oddzwonie. asiaczek1986-86@gazeta.pl