pyziutkowa 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Jak w temacie. Nie mam okresu od lutego. Nie jestem w ciaży. Dwa razy test robiłam. Od gina jakiś czas temu dostałam luteine ale już zapomniałam jak to się przyjmuje :/ Może któraś podpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyziutkowa 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 No co wy kobietki? Naprawdę nie wiecie jak to brać? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naya29 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Wiesz, ja na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa. Mam przepisaną luteinę, ale po to żeby łatwiej zajść. Ja mam przyjmować od 16 dnia cyklu do 28 dnia cyklu, potem odstawić, jeśli będzie @ to znów od 16 dnia, jeśli nie to zrobić test. Nie wiem co prawda jak stosować luteinę na wywołanie @ ale myślę, że podobnie... jest temat o luteinie na forum "ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" może tam znajdziesz więcej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Kwiecień 24, 2010 Różnie się bierze. W różnych dniach cyklu i różne dawki. Musisz zapytać swojego lekarza, jaki system leczenia dla Ciebie zaplanował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabletki anty Napisano Kwiecień 24, 2010 Ja też brałam luteinę na wywołanie okresu. Kazał mi zacząć brać od razu, nie miałam okresu 2 miesiące, ja akurat 2 razy dziennie po dwie pod język przez 5 dni, ale są różne dawki. Ciężko powiedzieć jak ty masz brać. Mnie okres przyszedł po 9 dniach od ostawienia (czyli po tych pięciu dniach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach