Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małapanda

8-miesięczne niemowlę wszystkich i wszystkiego się boi

Polecane posty

Gość gość
nasz też ma problem z odkurzaczem - tez paniczny płacz.. to samo z niektorymi zabawkami.. u nas z kolei jest problem z innymi dziecmi, tzn jak idziemy do kogos badz ktos do nas przychodzi kto ma rownolatka to Młody dostaje ataku płaczu i histerii.. ryk jest niemiłosierny i nie mozna go uspokoic.. wystarczy ze drugi niemowlak sie odezwie/wezmie jego zabwke czy po prostu zapłacze to od razu jest płacz.. łzy jak groch leca po poliku.. i tak jest cale spotkanie.. fakt ze nie mamy zbyt duzej stycznosci z innymi dziecmi i nie wiem czy to przez to jest taki problem??ze swoim kuzynem jak sie widzi jest dokladnie to samo.. dodam ze obecnie ma 8 mc, problem od jakis 4-5mc

Gość gość
Hehe, jakbym czytała o sobie :D Moi rodzice mieli ten sam problem. Ja mogłam zostać sama, ale jak zobaczyłam w pobliżu kogoś obcego (przy czym mogła to być też babcia widywana co kilka dni) to wyłam niemiłosiernie. Myślę, że to kwestia charakteru. Wyrosłam na nieśmiałą osobę. Dopiero na studiach się przełamałam, wiadomo, imprezy, chlanie, akademik robią swoje ;)

Gość gość
moja siostra miala tak do kilku lat, jak jechalismy z rodzicami razem w pociągu i ktos obcy wszedl do przedzialu to zamykala oczy, bo myslala, ze wtedy jej nie widac :))) i jadla kanapke z zamknietymi oczami i tak do konca podrozy heheh ale wyrosla;)

Gość gość
Moja ma rok i raczy jak słyszy suszarkę w wc w CH :-) powinno minąć zależy od kiedy to dokładnie trwa ,jeśli nie minie jest to zapewne nadwrażliwość w tym przypadku na dźwięki mój syn krzyczał przy zamykaniu drzwi w autobusie i takie psss jak robią, ciężarówki tez tak robią i tez ryczal i miał zaburzenia SI ale nie tylko jedno