Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Żebrak z zamożnego domu

Polecane posty

Gość banko
ja znam ten problem :) włąsnie mijałam sie w korytarzu z zaspanym psem , ktory leciał chybcikiem do kuchni - bo usłyszał .że syn lodówkę otworzył :) jaka rasa glodomora ?:)

Gość prawda w sercu
moj jamnik odkurzacz mam te same "walory" :D

Gość banko
ja nie mogę jeść jak ona na mnie patrzy :)

Golden retriver :D dla niego okazem miłości jest podarowanie mu czegoś do jedzenia :D gdy mówię do niego milutkim tonem, od razu leci do kuchni, jak przechodzę, od razu się zrywa... A jamnik to dużo nie wciśnie w siebie ;)

Gość prawda w sercu
zdziwilabys sie ile potrafi zjesc i tak pieknie prosi, ze goscie mi ja zawsze dokramiaja :-o a mnie ponosi , bo az glupio , ze tak sepi i do tego jeszcze grubnie

Gość banko
labrador retriver- jak mnie weterynarz zapytał ile wazy - skłamałam :)

Gość banko
żre doslownie wszystko - a im mniej jest w tym czymś miesa - tym dłużej to gryzie . Kawałki miesa wielkości pięści - połyka w calości - nawet okiem nie mrugnie :)

no mój tak samo :D u weterynarza są zdjęcia jak pies powinien wyglądać (żebra cześciowo widoczne), mojego jak się dotyka to nawet ich nie czuć :D:D a najlepiej jest tuż po kolacji, zje dużą michę.. poleży 5 minut i znowu leci do kuchni :o :D kiedyś to czasami nie jadał, bo był zakochany, a teraz? 24 h na dobę :D czasem w nocy zaczyna szczekać i chce nagrodę

Gość banko
jak byla mała - potrafiła pożreć dużą męską skarpetę - fuj :) - najlepiej przechodzona a w nocy ją wyrzygać :) no i niech mi ktoś powie - co ona w tym widziała ? i tak zrobiła kilka - jeśli nie kilkanasie razy :)

Gość banko
mój pies leży - a obok niego - jego skóra :)_

Gość lesolei
moja suka ma w domku wypas mega a i tak żre ze śmietnika co popadnie co gorsza tyje systematycznie - wciąż ma linię ale obawiam się na starość będzie chyba otyłą a żebranie u niej tylko oczkami bo nie pozwalam na cyrki, po co skoro zawsze dostaje resztki

Gość lesolei
ja znam takiego co jak miał dwa miesiące zeżarł dwa udka z kurczaka w worku, całość był mały jak dwie dłonie, po tym obżarstwie był jak cztery tylko te dwie to mu z boku wywaliło:) i z dupy mu ten worek potem targali