Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panńń

Gdzie ostatnio spotkałyście najprzystojniejszego mężczyznę?Krótki opis

Polecane posty

Gość zaprzepascilam jak ty
na dyskotece-ale nie odezwalam sie pierwsza bo sie wstydzilam,chociaz chlopak sie na mnie ciagle gapil.nie umiem robic pi.erwszego kroku

Gość a ja w szkole

Gość w Centrum handlowym

Gość mentossss
pol roku temu, kumpel mojego eksa. bardzo przystojny chlopak:) do tego niesamowicie fotogeniczny.

Gość mentossss
pol roku temu-kumpel mojego eksa. bardzo przystojny chlopak a do tego bardzo fotogeniczny

Gość Alicja z krainy demonów
W gabinecie stomtologicznym

Gość GlamRock
Lily a mieszkasz w warszawie? dzis widzialam w zlotych tarasach faceta cholernie podobnego do Josha Hollowaya . mial takie zadbane wlosy , cudowny ksztalt twarzy. az mi sie same nogi ugiely. ale niestety zajety byl.w sumie mial bardzo przecietna partnerke

Gość mala zdzira
w hotelu - byl jakims tam managerem hotelu i pytal sie mnie i mojego faceta jak nam mija pobyt. Byl taki przystojny ze pierwszy raz od chyba 5 ciu lat mialam ochote sciagnac majtki przez glowe.

Gość na treningu
w klubie fitness.

Gość a111a
W barze, wysoki, przystojny blondyn o niebieskich oczach, jednak po chwili rozmowy okazał się bardzo przeciętny:/

Gość w tramwaju
byl sliczny

Gość rglojnboprn
Na ulicy w Amsterdamie----Hindus!

Gość pannx
na wiejskiej

Gość ratunek w drodze :D
w kościele (poważnie!) - wyglądał jak nowy, młodszy, lepszy Brad Pitt!!! w autobusie trafiam ciągle na przystojniaków, takich w moim typie, ogólnie DŁUGIE RZĘSY u faceta to jak dar niebios... ostatnio byłam w Katowickiem AWF, musiałam zlożyć podanie na kurs i widziałam w grupce chłopaków jednego tak cudownego... klata w kształcie V, ładne nie za duże mięśnie, cudowny uśmiech - białe zęby, dołeczki w policzkach.. te rzęsy! i bardzo ładny kształt głowy, czarne włosy, błękitne oczy :) miał chyba 190cm wzrostu... BOŻYSZCZE!!!

Gość Misiaku
Barman, ktorego widzialam wczoraj. Orzechowe oczy, ironiczny usmiech, wysoki, dobrze zbudowany. Ubrany w ciemne jeansy, koszule w granarowo biale paski. Kilkudniowy zarost... i sliczne dlonie. A i tak najbardziej pociagajacy byl glos.

Gość Samanthełe
ostatnio.. w serialu "Majka" - jej serialowy facet jest sweet. chyba od roku nie widziałam przystojniejszego :D (ale z tego co zauważyłam, kiepsko caluje.. zbyt zaborczo, nie ma w tym delikatności :()

Gość na uczelni AWF

Ja też ostatnio najprzystojniejszego mężczyznę widziałam w Kościele.. Tylko niestety, zamiast siedzieć w ławce, stał przy ambonie :(

Gość na filmie hhahhahaaaaaaaahha

Gość na siłowni
Na siłowni spotkałam najprzystojniejszego faceta jakie na żywo w życiu widziałam. I po prostu zachorowałam na niego. Mam męża, którego bardzo kocham i którego NIGDY nie zdradzę, jednak o tamtym ciągle myślę. Niestey chyba przestał przychodzić albo zmienił godziny, bo od jakiegoś miesiąca GO nie widziałam....:( Pojaw się znowu...proszę Cię!

Gość Ja na cmentarzu
byl zajebisty