Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panńń

Gdzie ostatnio spotkałyście najprzystojniejszego mężczyznę?Krótki opis

Polecane posty

Gość pytanie do panńń

.

Gość nie nie nie nie nie
w pracy :-D

Gość lesolei
w kanjapie, był barmanem zajebisty po prostu z miejsca mnie trzasnęło

Gość kolipolouyt
3 lata temu w barze...Teraz śpi słodko...jest moim mężem

Gość w galerii handlowej

Gość na treningu
:-)

Gość olka b
dzisiaj rano, jak sie obudziłam potem w kuchni, zjedlismy sniadanie a potem poleciał gdzies znowu

Gość Limonka345b
W restauracji ... Wzroku nie mogłam oderwać ... myślałam, że nie widzi siedział bokiem kilka stolików dalej ... Ale on mnie odnalazł po pół roku ... pamiętał dokładnie co wtedy miałam na sobie i z kim byłam ... Wczoraj minęła 3 rocznica naszego poznania ... :)

Gość Limonka345b
A jak on wygląda na motocyklu ... mmmm ... A jak w garniturze... mmmm ... (tak chodzi do pracy) A jak wygląda w ręczniku ... mmmm .... :D We wszystkim wygląda bosko ... :)

Ja to dzisiaj rano w lustrze w łazience. Tak stanąłem, popatrzyłem i mówię Jaki ja kurwa jestem przystojny zajebiście i szalenie piękny. Kurwa niczym spod dłuta Fidiasza poprostu. Ciacho ze mnie jak w morde strzelił. Długo się przyglądałem i się nadziwić nie mogłem . . . Zastanawiałem się nawet dlaczego tego wcześnej nie zauważyłem ale pomyślałem że jak człwiek od dziecka się pięknu przygląda to się przyzwyczaił i nie zwraca tak uwagi.

Gość Limonka345b
A jak dużą wadę wzroku posiadasz? :D Rada: patrząc w lustro załóż okulary ... :P

Prawie codziennie go widuję bo mieszka w moim akademiku. Wygląda jak Josh Holloway, Wysoki, ładnie zbudowany, pociągająca twarz. I na tym się kończą zalety bo to roztrzepany, głupi jak buc pijak.

Gość w barze z kebabem

Gość Limonka345b
Lily* - i taki wzrokowo Ci odpowiada? Bo dla mnie przystojny zaczyna się od inteligentnego spojrzenia... Ten błysk bystrości w oku jest konieczny, abym uznała kogoś za przystojnego ... Dla mnie prymitywne spojrzenie zdecydowanie jest odrzucające i nawet idealne rysy twarzy i sylwetka nic tutaj nie pomogą ...

Limonka345b właśnie problem z tym, że nie od razu można dostrzec jego prawdziwy charakterek. Potrafi zbajerować dziewczynę gładkimi słówkami i dopiero w praniu wychodzi jaki naprawdę jest tzn. zgony 5 dni z rzędu, zapominanie o spotkaniach, chamskie odzywki, randki z eks, dzikie imprezy z bieganiem nago po ulicy.

Gość Limonka345b
Bajery to już nie w moim wieku ... Na mnie już nie działają... I nie mówię o charakterku, tylko to co widać na twarzy .... Inteligencję widać w spojrzeniu i w oczach ... Ale nawet po mimice twarzy itd. Z czasem też zaczniesz to widzieć ... :)

Gość po offermie to pewnie widac
idiotyzm wtórny , cóż nie ma ludzi doskonałych :P

Gość ja jaaja nie
dawno nie spotkalam przystojnego faceta chyba wieki temu 😭 ps nie mam wielkich wymagan, ale jakos tak stronie od ludzi :o

Gość Limonka345b
offerma "Inteligencję widać w spojrzeniu i w oczach ... Ale nawet po mimice twarzy itd." no na pewno" Oczywiście, że to widzą tylko wtajemniczeni ... Jak głupi ma zauważyć inteligencje? To jak ślepy mówiący o kolorach ....

Gość rowniez popieram
na dyskotece bylo to pare pare dobrych lat temu :) szkoda ze to zaprzepascilam :( byl blondynkiem :D