Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chopin gdyby jeszcze żył

myślicie że takie zero jak ja ma jakieś szanse w życiu?

Polecane posty

Gość najwieksze zero na planecie
niestety mnie nie przebijesz bo to ja jestem skonczonym zerem

Gość kafeteriankaaaaa
Nie smutaj, głowa do góry. Jeśli serio masz problemy., to szukaj pomocy np. na netowym pogotowiu psychologicznym (za darmo) a nie na kafe.

Gość pipa0700000
mysleee myslee i mysleeee... ze NIE! ;)

Gość pipa0700000
wez idz spac bo bredzisz

Gość Marian z roli
A kim Ty niby takim ważnym jesteś, coś zrobił dla świata, że aż spisek światowy na Ciebie uknuto, hę ?

ja nie bredzę, ja piszę jak jest! wszystko działa przeciw mnie! dziś np w PKS-ie był tłok jak.. no tłok był w każdym bądź razie i ci ludzi tak dosiadali i dosiadali i ci co stali z przodu to się przesuwali do tyłu bo na przedzie ludzi przybywało, i chciałem ustąpić miejsca siedzącego jakiejś ładnej dziewczynie, i co? jakaś stara torba wstała do wysiadania i ta dziewczyna tam usiadła! i co? może PKS nie jest w globalnym spisku przeciwko mnie?

00:14 [zgłoś do usunięcia] Marian z roli A kim Ty niby takim ważnym jesteś, coś zrobił dla świata, że aż spisek światowy na Ciebie uknuto, hę ? no właśnie sęk w tym że jestem nikim i nic nie zrobiłem a mimo wszystko wszelkie siły przyrody włączając w to PKS działają przeciwko mojej osobie :(

" Chopin gdyby jeszcze żył ale jak się mam wziąć w garść jak cały świat i wszystkie siły przyrody są przeciwko mnie " Najpierw się udoskonal:classic_cool:.Pożegnaj się jak -jest z czym-z nałogami.Codziennie wal 1000 pompek i 300 km rowerkiem jeździj:classic_cool:.Najlepiej zamiast pekaesem:classic_cool:.

Gość Marian z roli
Na powiększenie wacka to sie robi 1000 pompek na wacku właśnie ;)