Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda2000000

czy koles korzystajacy w przeszłosci z usług prostytutek może byc dobrym kandyda

Polecane posty

Gość to do was kobiety rakiety
wlasnie, kazda chce macho

Gość leum poleum
jestescie pojebane dla was przygodny seks to fajowa przygoda,ale fakt ze koleś chodził na prostytutki to jest juz wielkie ZŁO seks tylko dla kolesi w związkach,niewiernych mężów!!! jeżeli był sam,to co w tym złego,a może jak będzie w związku z kobietą to będzie jej wierny,bo nie bedzie musiał szukać seksu??? dla was BABY znalezc faceta do seksu jest naprawde łatwo,gorzej jest z facetami, a zwłaszacza z kolesiami dla których obcowanie z kobietami zasługuje do najwiekszego wysiłku intelktualnego!!!,może brak mu doświadczenia,pewności siebie Może ten koleś poprostu nie potrafi zagadać kobiety,więc szuka substytutu=burdelu Wiele z was twierdzi że nigdy by nie mogło być z takim kolesiem,Pomyslcie sobie jakby to było gdybyśmy to my faceci tak wybrzydzali jesteś dziewica -NIE to spierdalaj bo się nie szanujesz,ja chce dziewice

Właśnie. Obłudne szmatki: a na tematach o kurwach i notorycznyych dupodawczyniach wypisują, że należy dać szansę. :o Rzygać się chce... Co za różnica, dziwka, czy babka po iluś tam chłopa? Większe prawdopodobieństwo, że dziwka się bada (tirówki się nie liczą). A poza tym, jak ktoś napisał, jeśli babka nie spełnia fantazji faceta w łóżku, on i tak pójdzie zrealizować je w burdelu. Na dziwki szkoda mi kasy, ale coś mi się wydaje, że czasem dużo taniej i zdrowiej korzystać z ich usług niż się spotykać z jakąś przechodzoną lafiryndą.

Gość do Kaliban
jak zwykle racja?

Gość leum poleum
o co wam tak naprawde chodzi,co jest w takich ludziach najbardziej odrazajace!!! 1- że płaci za seks którego nie ma możliwości zdobyc w inny sposób 2 -że jest poligamista jakby to tak nazwać 3- że jest "Brudny" i żadna z was by kijem kolżanki by go nie tkneła