Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka ma problemka

Kiedy on już nie może...

Polecane posty

Gość marlenka ma problemka

Cześć. Późno już, ale nijak się mam do spania. Mam 32 lata. A mój mąż...jest starszy o 25 lat. Nie piszcie że jestem idiotką, że dla kasy itd. Nadal go bardzo kocham. Ale jak wiecie młoda kobieta ma potrzeby. Jesteśmy małżeństwem od 6 lat. Przez te wszystkie lata było ok. Czułam nawet, że jakby przy mnie odmłodniał mój Przemysław. Tera zauważam, że (pomimo iż mu daje wyraźne sygnały, zapraszam do łóżka wręcz, ubieram seksowną bieliznę) on coraz rzadziej ma 'na mnie' ochotę;/ To nie jest tak, że jestem z nim tylko dla seksu. Kocham go naprawdę mocno i wyobrażam sobie życie bez takich pieszczot, ale...zrozumcie. Czasem jest tak, że nie mogę już wytrzymać i pragnę się rzucić na niego. Nie próbowaliśmy jeszcze tego z viagrą- może warto? 57 lat to jeszcze nie tak dużo, a wygląda na co najmniej 15 lat mniej. Wygląda bardzo młodo. Może on oczekuje już czegoś innego od życia. Myślimy o dzieciach. Byleby nie było już za późno :O

Gość ddddddddddr
zestarzał ci się facet nie staje mu i tyle

Gość agent Bolek
jak nie mogie, to przez nogie i znowu mogie :)

Gość zxxzxzzxxz
Dzieci potrzebuja ojca a nie dziadka, szczerze tak mysle ale jak naprwde chcecie je miec to nie ma na co czekac.

Gość maxcola
"i prawa nozke na niego kładzie...ruszaj sie ruszaj ty stary dziadzie" :D

Gość kvkvkkloppfvbnn
to bardzo niestosowny temat w obliczu żałoby po tragedii która spotkała pana Kaczyńskiego