Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Zielony - Zielony

Dlaczego potępia się piękne wysportowane dziewczyny?

Polecane posty

Gość 12345654321
123cośtam Moim zdaniem, żeby wyglądać na przegłodzoną przy swoim wzroście musiałabyś ważyć jak dobry kurczak- 35-38 kilo hehe dobre :):)

Gość dla mnie to jest lepsze
serio lepiej na focie w kostiumie

Gość zimny żywiec z puszki
Eva jest najlepsza. 👄

Gość - Zielony - Zielony
Najlepszy jestem ja

Gość do zielony
jestes porabany zakladasz temat i masz go w dupie

Gość napisaliscie tej z cyferkami i
jeszcze dziwucha zacznie sie odchudzac:D

A ja mam 164 cm i 50 kilo żywej wagi i z tą wagą najlepiej się czuję

Gość Czarny-Ozor
toan A ja mam 164 cm i 50 kilo żywej wagi i z tą wagą najlepiej się czuję i dobra

Gość mgr Terminator
Wiecie co jest z wami nie tak? Tu nie chodzi o prawdziwe anorektyczki bo te się głodzą. Tu chodzi o to że wy czyli te grube otyłe macie problem bo zazdrościcie tym szczupłym i zwinnym dziewczynom kobietom. Najlepiej jest kogoś gnoić niż samemu przestać żreć fastfudy i inne tego typu rzeczy. Grube są zaniedbane i to z własnej winy no niektóre mają tendencje do tycia więc należy ograniczać zaglądanie do lodówki i wziąść się za siebie. A nie toczyć się po ulicach ze zwałami sadła. Przepraszam jeśli kogoś obraziłem. Ale tak jest niestety. Nie raz widzę jak grube matki pasą i tak już grube dzieci w Macdonald a póżniej z tego właśnie wyrasta otyłe monstrum a jeszcze żeby było lepiej to w wieku szkolnym ma problemy ze zrobieniem fikołka na wf-ie. I co to jest waszym zdaniem ok? Ja sam mając 16 lat ważyłem 100kg mała świnia. Ale po skoniczeniu podstawówki zabrałem się za sport. Lekarz powiedział że jeśli coś ze sobą nie zrobię,to umrę na zawał,miażdżycę,cholesterol wysiądą mi stawy itd. I do dnia dzisiejszego uprawiam walki wręcz,kulturystykę pływam biegam. A nawiązując do tego tematu to zawsze facet będzie wybierał te szczupłe zwinne,wysportowane lub ogólnie szczupłe i na odwrót szczupłe kobiety będą szukać wysportowanych szczupłych facetów. Tak jest było i będzie. Tak że moje drogie otyłe panie bierzcie się za siebie ograniczyć jedzenie i do dzieła. Pozdrawiam.

Gość Milen Kasjer biletowy
Myślę, że kobiety powinny być szczupłe. Jeśli ważą trochę za dużo to tylko pod warunkiem, że zamiast tłuszczu mamy mięśnie np. z aerobiku, fitnesu, basenu etc.

Gość takie wyglądają jak chłopy !
a faceci mają wstręt do chłopów

Gość mi się szczupłe nie podobają
Nie podniecają mnie chłopięce figury,no wybaczcie ale pseudo pedałem nie jestem. Monica Belucci, Kim Kardashian (choć z mniejszą pupą), Beyonce... To są idealne ciała. W moim otoczeniu więcej jest takich,a i mam paru kumpli którzy zwracają uwagę tylko na dziewczyny z nadwagą. Nawet jeśli ktoś deklaruje się,że woli szczuplutkie to prawda jest taka,że za taką z prawdziwymi kobiecymi kształtami zawsze spojrzy z zachwytem bo tak są zaprogramowani biologicznie mężczyźni.

Gość drgfdfhtthdfhtdf
Ale głupia wypowiedź wyżej... Czyli że wszystkie kobiety mają wyglądać identycznie bo tobie sie taka figura akurat podoba? Nie ma żadnego "złotego środka" bo by to oznaczło ze wszystkie mają być według określonego wzorua jak nie to co? A jak nazywasz pedałem faceta który lubi szczuplejsze dziewczyny to coś z toba nie tak. I jeszcze wzrost też ma być średni bo za takimi najwięcej sie obejrzy? To może wszystkie niech wyglądają jednakowo Bo przecież w twojej grupie znajomi mają taki gust. Żal..

Gość urabura
Faceci maja zazwyczaj niedorozwinięte sylwetki i nie postukać w klawiaturę jeszcze mgoą - mają na tyle siły, ale do sportu to już nie tak czesto. Przy wystportowanej kobiecie po prostu się źle czują więc wybierają bardziej chuderlawą jeszcze od siebie, żeby się nie błaźnić po prostu

Gość karzel 175
Ja kiedys krotko bylem z taka jedna karolina byla bardzo szczupla i miala zerowe piersi. Nie było to zbyt zachecajace ale powiedzialem jej - sluchaj widzisz jak wygladam nie zasluguje na ciebie powinnas znalesc sobie jakiegos przystojniaka i zaczalem się spotykac z taka fajniutka sylwia, miala że 160 cm dosc duze piersi i fajne kraglutkie cialo i od tej pory wiem że szczuple diewczyny wygladaja dobrze tylko w ciuchach. Ta pierwsza byla tak szczupla że jak miala te koronkowe majtki to między gumka z przodu a brzuchem robila jej się taka pusta przerwa. Nie takie cos to nie dla mnie. Nawet karly maja jakis zmysl dobrego smaku.

Gość smut.na pusia
mam 80 kg i zaden chlopak mnie nie chce

Gość Kfjvng
Haha glupek i fetyszysta, leci na anorektyczki!!

Gość NnnnnnnnnnnnnnDbhgb
A ja szczupla nie jestem ani jakiegos duzego biustu nie mam... Za to mam udane zycie, faceta od dwoch lat. Jak ktos patrzy tylko na wyglad to daleko nie zajedzie ;)