Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aziulka

Jak pokierowac swoim zyciem ?

Polecane posty

Gość Aziulka

Witam nazywam sie Marta mam 18 lat i pewniem problem ktory mnie trapi zwiazana bylam z chlopakiem przez prawie 3 lata na poczatku ukladalo sie nam dobrze z czasem on zaczal mnie obrazac wyzywac ponizac ja caly czas to tolerowalam a kiedy mowilam nie mow tak on odpowiadal : Jesli bede chcial bede mowil. w okresie od lipca do wrzesnia mialam depresje balam sie ze zachoruje umre mialam dziwne mysli potrzebowalam wsparca ktorego od niego nie otrzymalam nigdy. Ostatnio znowu mnie obrazil i powiedzialam dosc odchodze moj kolega bardzo mnie wspieral. Kiedy moj chlopak uslyszal ze odchodze zaczal plakac mowil ze sie zmieni ze juz nie bedzie. Tylko ze ja juz nie wierze wybaczalam tyle razy czy madrze bedzie zakonczyc to wszystko ? Poznalam kogos kto mnie szanuje i czuje ze bedzie mi dobrze lecz moj byly mowi ze on sobie nie poradzi ze nie da rady placze itd co mam robic? licze na pomoc. Pozdrawiam

a tego mięczaka zostaw bo narobi Ci problemów , a potem znowu będzie płakał...i tak za każdym razem....

Gość Aziulka
a jesli dam sobie spokoj a ten chlopak ktory mnie wspieral rozumie moge wyplakac ze w rekaw i wiem ze jemu na mnie zalezy odejdzie i bede zalowac ze nic nie zroobilam ? Czy moze wrocic do bylego ?

pani Marto ja nie mogę podejmować za pani decyzji ....moje zdanie jest takie że skoro jesteś atrakcyjna i masz powodzenie , to nie powinnaś mieć problemów w przyszłości....jeżeli tamten drugi facet jest bardzo zainteresowany trzymaj go na dystans i poznawaj , bo może się okazać , że będzie nie warty po bliższym poznaniu Twojej osoby...:)

Gość Aziulka
wlasnie poznaje i on mnie rozumie smieje sie klade sie spac i mam swiadomosc ze nikt nie mowi mi ze jestem glupia czy jakas popieprzona.

Gość Aziulka
tzn klade sie spac sama he zeby nikt blednie nie odczytal tego co napisalam :P Sadzicie ze nie powinnam wrocic do bylego ? Jezeli nie to jak to zakonczyc tak juz naprawde ? Zebym nie slyszala ze sobie nie poradzi ze sobie cos zrobi ze beze mnie rady sobie nie da

Gość revovler
no więc poznawaj go dalej...nie musisz od razu być z nim w związku.....jak jest warty czegoś to będzie cierpliwy...:)

no więc poznawaj go dalej...nie musisz od razu być z nim w związku.....jak jest warty czegoś to będzie cierpliwy... jesteś jeszcze b. młoda i jak już Cię facet nie szanuje kopnij go w dupę i niech Cię nie bierze na litość...:)

Gość Aziulka
a jak zakonczyc stary zwiazek ? tak zebym nie slyszala ze on sobie nie poradzi itd Czy moze znow wrocic do niego ?

Gość Aziulka
kurcze.. Nie nie wracam ! Tylko jak zakonczyc madrze stary etap ?

zakończ to normalnie...w końcu to facet i musi sobie dać radę...wyjaśnij mu że musisz odpocząć i czujesz się zmęczona związkiem...masz do tego pełne prawo...

Gość Aziulka
no to juz tak zrobilam powiedzialam ze na dzien dzisiejszy jest mi tak dobrze i nie wiem czy mi sie zmieni bo nie chce byc obrazana. A on placze dzwoni gdzie jestem czy sa jacys faceci ze mna itd zostalam zaproszona na urodziny to on dzwonil do mojego kolegi zeby go tez zaprosil blagal go ale on odmowil bo chcial zebym sie dobrze bawila

Gość to Ci
revolwer-szasunek za poziom wypowiedzi :-D

Gość Aziulka
halo ? Poradzi ktos ?

Gość taka jedna Tosia
Marto-nie warto tracic czasu na idiotow.Szkoda czasu i atlasu.

Gość Aziulka
ale jak to zakonczyc ?

Gość taka jedna Tosia
normalnie- nie mam ochoty i zdrowia do tego toksycznego zwiazku.Nie zmienie zdania. Ps. nie odbieraj telefonow, nie wchodz w jakiekolwiek pogawedki, kompletna negacja jego osoby.

masz dopiero 18 lat!!!!!!!!!!!! radze wziasc sie za nauke, nie myslec o facetach. po prostu sie bawic, a reszta sama przyjdzie. nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :)