Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna Tosia

nudzi mi sie

Polecane posty

Gość taka jedna Tosia

co robicie w taki szary, smutny dzien?Na dworze zimno brrr. Nawet wyjsc sie nigdzie nie chce.Ile mozna czytac ksiazki? Piszcie , moze bedzie weselej.

i znowu wychodzi na jaw fakt że polki nie mają ani zainteresowań ani żadnych pasji 🖐️ :D

Tobie nudzi się, a co ja mam powiedzieć. Od 4 dni siedzę uziemiona w domu, bo mam ospę. I czeka mnie kolejny tydzień w domu. Do tego wszystko mnie swędzi.

Gość taka jedna Tosia
eeee tam.Pasja .Co Ty tak uogolnisz.Czy zawsze trzeba byc zainteresowanym fizyka kwantowa np.?

Gość taka jedna Tosia
fakt ospa -paskudna sprawa.Musisz sie smarowac i Bron Boze drapac. Najlepiej cos wypic na uspokojenie i p/swedzeniu.Jakis syrop moze?

Loooooser - To może wybierz się na spacer, skoro u Ciebie ładna pogoda :) albo zrób sobie wycieczkę rowerową po okolicy.

Loooser by isc na panny najpierw trzeba zamknąć komputer a pozniej wyjśc z 4 ścian na świeże powietrze :) Wiesz...to taka przestrzeń z tlenem i z gwiazdą o nazwie słońce :P

Gość taka jedna Tosia
Looooser -a gdzie taka ladna pogoda?

Mi jak forum kafe, książka, tv znudzi mi się to planuje w ramach rozrywki iść na ulicę postraszyć przechodniów ;)

Gość rwwq222321412
Skoro Ci się nudzi to zajrzyj tutaj: http://www.tojedobre.pl/ Ja zawsze tam zaglądam, gdy nie mam co robić. Zasiadam przed komputerem i przez kilka godzin oglądam różne obrazki :P Są tak śmieszne i ciekawe, że nie sposób się oderwać :)

a mi sie podoba Tosia jako imie .To jest twoje imie czy pseudonim ? A na nude moze komedia :Upierdliwiec , Nietypowa wdowa, Nic do oclenia , To nie tak jak myslisz kotku .Przednia zabawa i przerywnik w nudzie .