Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraaaaaa

Ludzie pomocy, ma ktoś konto w bzwbk? :)

Polecane posty

ostatnio założyłam konto w bzwbk przez internet, już mam wszystko załatwione a teraz taki zonk. Przy logowaniu do internetu trzeba podac nr nik, a w przewodniku nic nie piszą gdzie ten nr jest podany, tylko co to jest. Nie ma go ani w kopertach z pinami, z tyłu w książeczce był napis twój nik i taka karteczka do oderwania ale żadnego nr tam nie ma :( pomocy czy ktoś wie jak mam to znaleźć??

Witam Ja kożystam z tej opcji już parę lat, ale do tych wszystkich karteczk optrzymałam coś w rodzaju małego folderu z nikiem do logowania w środku

ok dzięki za rady:) nawet mi w banku nie powiedziano gdzie ten nik sie znajduje a w przewodniku nic o tym nie pisze

Gość gość  petent
witam i szukam pomocy mam kartę visa-- multima kupuje za nią w sklepie i spłacam regularnie co miesiąc dostaje od banku wydruki ile mam co miesiąc wpłacać i tak wykonuję nie mam żadnego zadłużenia a teraz wyszła jakaś pomyłka i chciałam się dowiedzieć jak to wyszło ale z bankiem nie mogę się połączyć bo każą przekazać numer NIK A JA TAKIEGO NIE MAM i niewiem jak dalej począć. Bo kiedy otrzymywałam kartę a na niej limit to był Bank Żagiel i co ja mam dalej począć dziękuje z góry za podpowiedz