Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clair84

Przyjemność mezowi

Polecane posty

Gość twój mąż
każdy mężczyzna marzy o lodzie, nie krępuj się tylko zrób mu loda zanim zostawi cię z jakąś inną która robi lody jak maszyna i napisz jak mu było

ZRÓB TAK: Podczas igraszek w łózku, zacznij w pewnym momencie masowć ręką penisa.. Usadow się cała między nogami i baw sie jego penisem, zobacz ja reaguje na to jak będzie mu miło to przewróć oczkami i zapytaj się "Chcesz buziaka?" i bedziesz wiedziała co robić dalej.. No chyba że kochacie się w zupełnej ciszy..

Gość zolty tulipan
Ale dlaczego nie chcesz o tym rozmawiac? Domyslam sie, ze lubisz spontanicznie, "naturalnie". Tez tak kiedys mialam, dopoki nie trafilam na faceta, ktory naturalnie zaczal ze mna rozmawiac o seksie. Szybko sie nauczylam ;) bo naprawde warto! Zupelnie normalnie, choc czesto z usmiechem i iskra w oku. Takie rozmowy moga byc bardzo podniecajace. A jesli odbywaja sie poza lozkiem, etap oczekiwania jest niesamowity (choc zazwyczaj nie trwa dlugo ;) ). Brak rozmow moze prowadzic do nastawienia "jesli mnie kocha powinien sie domyslic" a przeciez nie warto. Drobnostki moga wtedy urosnac do rangi powaznych problemow (i zazwyczaj tak robia, bo zycie intymne to bardzo wrazliwa kwestia), a mozna tego uniknac wlasnie przez zwyczana rozmowe.

A odpisując na to, że jak tego nie zrobię to mnie zostawi to się tego nie boję bo on mnie nie zostawi a juz na pewno nie dlatego że nie zrobię mu loda. Poza tym jest jeszcze inna kwestia, jestem w ciąży he he :D

Więc zdaję relację z nocy ;))) udało się, zrobiłam mu i był bardzo zadowolony ale na początku było śmiesznie bo całując go po torsie zapytałam się czy ma ochotę na coś innego a on odpowiedział, że nie, bo to fe hahahaha :D a ja na to, że kiedyś chciał przecież a on, że owszem ale teraz już nie. Jak zapytałam ostatni raz czy faktycznie nie chce to odpowiedział, że przez to szybciej dojdzie itp i ,że boi się ze skończy mi w ustach hahha :D a ja na to, żeby się tym nie przejmował bo chcę zrobić mu przyjemność i tak podczas pieszczot sam ściągnął moją głowę w "to" miejsce :D było super widzieć na jego twarzy przyjemność mimo, że sama nie doznałam rozkoszy. Dziś to powtarzamy :D:D:D:D:D

Gość shy_kochanki szukam:)
mojemu facetowi kiedyś też nie wiedziałam jak zacząć..a ani słowa o tym nie powiedział,niby typ lowelaska a wprost nie umiał mówić.. zaczełam całować go po brzuchu i troszkę niżej....nie dość że odrazu bylo widać że chce jeszcze niżej to nawet wydusił z siebie " teraz to mnie zaskoczyłaś:)

Bo to tak właśnie z tymi facetami jest, niby nie chcą ale tak naprawdę to chcą i to baaaaaaaaaardzoooooooooo, ja się właśnie przekonałam na moim :D nie chciał w ogóle jak zaproponowałam bo powiedział, że jestem cytuję "zboczona" hahahahaha :D ale nie zrażajcie się tym bo my tak do siebie mówimy :P a później jak doszło co do czego t był wniebowzięty :D i teraz mnie męczy żeby to powtórzyć...eh...faceci! ;P

Gość Iwwonka
Porażka - zamiast pogadać z mężem - to wątek zakłada kobitka... P O R A Ż K A

Gość Iwwonka
Już go nie mam :) Gadałam:)

Gość llllliiillllaaaaa
pewnie sasiadka mu robi

Gość Iwwonka
Nie da Ci ojciec, nie da Ci matka Tego co może dać Ci sąsiadka.... Byle sąsiadka dorównała byłej żonie , ha ha....

Gość to jest prowokacja!-
nie czujecie tego!?

Gość jak w temacie twym
"Przyjemność mezowi" - po robocie nie mówimy o robocie, mezo do wojska a my mu bedziemy zone pierdolic

Clari84 mam ten sam problem z "lodem" he moje sprawy lozkowe z moim facetem tez sa udane,uwielbiamy to,tylko ze moj face o tym wspomina a ja sie wstydze. Prosze o pomoc.doradzcie.