Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to możliwe?

Czy to możliwe...

Polecane posty

Gość Czy to możliwe?

Zrobiłam dziś test ciążowy - wyszedł pozytywny (ciażowa kreseczka rózowa lecz dużo bledsza). Kupiłam dla pewności w aptece drugi test - ten wyszedł negatywny. Jestem w 24 dniu cyklu za ok 4 dni powinien pojawic sie okres. Czy jest mozliwosc ze test myli sie w druga strone tzn ze pokazuje ciaze gdy jej nie ma? Pozdrawiam!

Gość ojoojjjjjjjjj
a ten drugi był z porannego moczu czy nie? wg mnie jak wyszedł bladzioch to jest ciaża - zrób rano jeszcze 1 z 1 porannego moczu

Gość Czy to możliwe?
Nie drugi byl godzine temu..

w tak wczesnej ciąży najlepiej robić z porannego moczu. poczekaj 4 dni i zrób jeszcze raz ten, co robiłaś godzinę temu i zobaczysz, czy wyjdzie. wg mnie powinien pokazać ciążę, jak nie to może znaczyć, że nie jest dobry

Na 99.9 procent to ciąża. drugi test wyszedł negatywny bo stężenie w ciągu dnia hormonu maleje. Dla pewnosci za 3 dni test rano.

Gość nonnannana
na 100% ciaza.........mi ginekolkog nawet tak mowil ze moze sie mylic w ta strone ze pokazuje negatywny a ciaza jest. W druga strone nigdy sie nie myli (jedynie przy problemach z tarczyca moze sie pomylic ale to wyjatkowe przypadki) wiec gratuluje powtorz sobie po terminie okresu bedziesz miec mocna kreske i sie upewnisz dla siebie