Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

PRosze!!!!!!!

Polecane posty

Gość czemu aż tak bardzo cię
interesuje co sądzą o tobie inni? Ważne, aby tobie samej ze sobą było dobrze... Dość ładne z ciebie młoda dziewczynka

Bo wiecznie odnosze wrażenie, ze jestem do niczego. I uczciwie mówiąc potrzebuje sie dowartościowac.

Gość czemu aż tak bardzo cię
przejdzie ci z czasem jak poznasz kogoś fajnego :) A na opinię kafeteriuszy raczej nie licz, bo większość i tak napisze ci niemiłe komentarze. Wiesz, w internecie można wszystko, bo i tak nas nie widzisz i nie wiesz czy prawdę piszemy. Znajdź inny sposób aby sie dowartościować :) Pozdrawiam imMiłego dnia życzę

zgadzam sie, tutaj i tak wiekszosc napisze zes brzydka i gruba i wogole ulubione słowo pomaranczek ---pasztet albo paszczur hehehe Ale taks erio, ciezko po tych zdjeciach ocenic bo kiepawo widac

Aż napisze dla ciebie wiersz! Twoja uroda jest jak ze ścieków woda, Brzydka, śmierdząca, ze wszech miar odpychająca! W nocy spac nie mogę, walę głową o podłogę, A w dzień zmęczony, ryczę jak jeleń zraniony.

Gość oglądacz
nikt Ci nie oceni urody jesli wszystkie foty sa trzasniete z góry taka fota zawsze skraca optycznie twarz i wyszczupla jej dolna czesc powiekszajac jednoczesnie oczy - nawet pasztety wygladaja wtedy znosnie nie wiem co to za moda na takie foty szczegolnie ze mi to sie glownie kojarzy z widokiem dziewczyny tuz przed robieniem przez nia loda na kleczkach... ale to pewnie tylko mi ;) ale moze to taki celowy lans ? :D