Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helka_1988_

Czy ten zwiazek ma sens?

Polecane posty

Ostatnio stwierdziłam ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, że mój związek nie ma sensu....Mój chłopak na temat moich potrzeb mówi, że to tylko moje kaprysy, których ma już dość... nie chodzimy na spacery, do kina, do znajomych...nie uważacie, że to nie jest w porządku? Poza tym mamy chyba inne plany na przyszłość. On już chce mieć dziecko a ja wolałabym skończyć studia i zobaczyć jeszcze trochę świata. gdy tylko chce porozmawiać poważnie o tym co mnie gryzie słyszę, że przesadzam i że ma juz dość wałkowania w kółko tego samego.....nie uwazacie ze co z tego jak nie ma żadnych rezultatów... Czy takie relacje w związku sa już przyczyną do tego aby go zakończyć? Kocham tego faceta ale nie chce żeby tak było przez całe życie! Nie mogę wiecznie robić tylko tego co on chce. wiele razy próbowałam to zmienić ale jak przysłowiowym grochem o ścianę....boje się cokolwiek postanowić....doradźcie coś.

Gość Kafeterianka20
Twój chłopak? i chce mieć dziecko czy najpierw ślub. Poczekaj jak dalej tak będzie delikatnie mu wytłumacz, żeby liczył się też z Twoim zdaniem jak nie to trudno nie ma co sobie życia marnować na czyjeś widzi mi sie.