Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaa......

szok co mi w szpitalu powiedzial

Polecane posty

Gość zaskoczonaa......

Bylam wczoraj w szpitalu jestem w ciazy w 5miesiacu i niepokoil mnie sluz zielonkawy .. wiec sie zgosilam do szpitala a lekarz mi po wszystkich badanich powiedzial ze mam zapalenie grzybicze i ze takie rzeczy to do swojego ginekologa a nie do szpitala.. Czyli mial na mysli ze zabralam jego czas.. szczyt chamstwa.. a bylam o po 22 w szpitalu bo ginekolog oczywiscie o tej godzinie nie przyjmuje.. Strasznie sie poczułam

Gość a z jakiego jestes miasta??a
powinno sie skargi zglaszac na takich gburow!

No i słusznie, zamiast ruszyc duupe wcześniej do ginekologa, to ty czekasz. Myślisz, ze dla niego to przyjemnośc oglądac twój zgrzybiały rów? :o

Gość zaskoczonaa......
chyba po to jest szpital cala noc aby pomagal? Dbam o higiene i pwoiedzial ze takie zapalenia w ciazy bardzo czesto sie zdarzaja ale ze mam z takimi rzeczami chodzic do ginekologa. To ja nie wiem tak i tak nie dobrze jak kobieta nie interesuje sie swoja ciaza byle czym co sie stanie i pozniej z tego jest cos zlego to i tak nie dobrze. A jak interesuje sie to odrazu jakies pretensje maja.. :(

Ale nie rozumiesz? Facet miał racje, bo to sa rzeczy dla ginekologa. Mogłaś iśc wcześniej i zdążyc, ale wolałaś siedziec na kafeterii i pytac się co robic. Podejrzewam, ze jestes jednym z wielu rozhisteryzowanych mamusiek które tam trafiają po nocach.

Gość ty...............-------
takie zapalenia są normalne, tez to w ciąży miałam, a temu burakowi trzeba było powiedziec, że on tu jest dla ciebie a nie odwrotnie i łaski ci nie robi bo za cos kase tez bierze :O

Gość łooooooooo matkoooooo
teraz w ciąży latasz po szpitalu z takimi błahostkami to co to będzie jak dziecko urodzisz co drugi dzień będzie w szpitalu bo kichnie, piernie itd.

Gość zaskoczonaa......
aha fajne jestescie! dzis ze blachostki ze on mial racje .. a wczoraj ze do szpitala natychmiast bo to niedotlenienie płodu,,, Ehhh wielkie zrozumienie

ja cie rozumiem i popieram w 100 %, nie zrozumie tego ktos kto sam nie przeżyje

Gość mial racje ... ..
NAGLE o 22 ci sie to zrobilo ? trzebab bylo spogladac tam wczesniej :o qrwa baby w ciazy naprawde nie maja mozgow

mial racje ... .. NAGLE o 22 ci sie to zrobilo ? trzebab bylo spogladac tam wczesniej qrwa baby w ciazy naprawde nie maja mozgow no, twoja matka nie miala jak sądze, kiedy cie czytam :O

Gość zaskoczonaa......
dziekuje chociaz jedna mnie rozumie :*

Gość pętlokovska
bo miał rację, większość kobiet takie coś ma podczas ciąży spowodowane przez hormony itp a ty głąbico lecisz do szpitala...masz chyba nasrane we łbie mogvłać polecieć jeszcze bo zi zielony gil wyleciał trochę wiedzy i odwiedzin u lekarza akurat tak sie składa że kobieta w ciąży ciągle choidzi do ginekologa i mogłaś go zapytać o to a nie ....nagle wyskoczyłaś jak filip z konopii głupia debilica :-O

Gość zaskoczonaa......
moge byc dla ciebie glupia! tylko szkoda ze wczoraj wszystkie odrazu radzily zeby pojechac doszpitala bo to grozne dla dziecka! a teraz ze blachostka! Smiechu warte

Gość zaskoczonaa......
zreszta i tak sie ciesze ze pojechalam.. mialam zrobione usg i widzialam ze wszystko ok u mojej dzidzi!

Gość pętlokovska
to sie pyta na fachowym forum albo macierzyńskim zresztą takie pytania na forum ? puknij sie w swój tępy łeb ! a jak dziecko ci sie będzie dusiło to będziesz pytać na forum ? albo jak dziecko będzie miało uczulenie do lekarza sie chodzi systematycznie i mu sie zadaje pytania a nie gada na forum gdzie siedzą gimnazjalistki i stare panny

Gość pętlokovska
to nie robiłaś usg jeszcze w przychodni ? siedzisz przed kompem non stop i do lekarza nie chodzisz na systematyczne wizyty a siedzenie przed komputerem źle wpływa na dziecko i kręgosłup

Gość zaskoczonaa......
ale co ty do mnie masz dziewczyno !!?? chodze regularnie do ginekologa teraz mam wizyte w tym tyg! nie masz prawa mnie wyzywac nie znajac mnie zapytalam tylko z ciekawosci!!

Gość Duszyczkaa24
Debile nie wiedzą co to znaczy być w ciąży, chyba sami są niechcianymi dziećmi i takie pierdoły piszą!! Walcie się na okropne mordy

Gość zaskoczonaa......
wez sie ode mnie odczep!!! przeciez pisze ze chodze systematycznie do lekarza!!!!! a napisalam ze ciesze sie ze mialam usg robione ze widzialam ze u dzidzi wszystko i tak wporzadku !! czepiasz sie pewnie masz z 15lat a gadasz takie bzdury ze cie czytac sie nie da.. wyluzuj

Gość lekarz miał
rację. i zachował się profesjonalnie, skoro zrobil badania w ogóle. a ty jeszcze masz żale, bo na rękach cię nie noszą. myslenie nie boli.

Gość Duszyczkaa24
pętlokovska chyba sama jesteś starą babą lub gimnazjalistką, nie pisz pierdół bo się nie dobrze robi jak się to czyta!!!

Gość zaskoczonaa......
nie mam do nikogo zali! tylko napisalam ze sie zaskoczylam i troche nie fajnie jak powiedzial ze z takimi rzeczami to tylko do ginekologa! ale chyba tez po to sa zeby rozwiazywac problemy przyszłych mam!

olej te pustaki dziewczyno, same jak będą kiedys w ciąży, to pewnie będą biegały po lekarzach, czy nie umierają, jak ich mdłości dopadną :D

Gość Duszyczkaa24
zaskoczonaa nie tłumacz się babom- znieczulicom bo one i tak nic nie kapują, są tępe i tyle...

Gość zaskoczonaa......
tak mi sie wydaje ze po to sa... ale wczoraj lezealam i mnie badal a dwie pielegniareczki stały i się gapiły no po co one tam.. nie byly wcale potrzebne.. tez troche niekomfortowo sie byscie czuly i tez by was pewnie zabolal fakt jak ten lekarz na koniec powiedzial ze z takimi rzeczami to do ginekologa

a tak z ciekawości chodzisz do przychodni do lekarza czy prywatnie??? bo ja chodziłam prywatnie więc nr tel do lekarza miałam i uprzedził mnie,że mogę dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Więc z takim czymś najpierw zadzwoniłabym do lekarza ... ale jak to jest w przychodni to nie wiem..

Gość Duszyczkaa24
ty.....---- a Twoje zdanie przeczy tę które napisałaś wyżej! Wiec w końcu jak myślisz? Najpierw piszesz że lata do lekarza z byle czym o 22 a teraz każesz jej olać inne dziewczyny które ją obrażają

Duszyczkaa24 ty.....---- a Twoje zdanie przeczy tę które napisałaś wyżej! Wiec w końcu jak myślisz? Najpierw piszesz że lata do lekarza z byle czym o 22 a teraz każesz jej olać inne dziewczyny które ją obrażają czytaj uwaznie i myśl, to nie boli :D:D:D