Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaa......

szok co mi w szpitalu powiedzial

Polecane posty

No tak, zielonkawe uplawy stanowia ogromne zagrozenie dla ciazy i natychmiast jak sie je zauwazy, to trzeba gnac do lekarza! Nawet niekoniecznie specjalisty, moze byc byle jaki, nawet ortopeda, ktory akutar ma dyzur w Pogotowiu. Puknij sie w glowe, dziewczyno, zacznij sie zachowywac jak normalna kobieta, a nie jak rozpuszczona gowniara, dla ktorej odcisk na piece jest powodem do pojscia do lekarza. A ile siedzialas na kafe dyskutujac o tych zielonych uplawach, zanim ktos Ci podsunal wizyte u lekarza? A nie wiesz, ze przesiadywanie przed kompem w ciazy jest niewskazane, bo promieniowanie szkodzi dziecku?

Gość zaskoczonaa......
ja chodze do przychodni do lekarza ginekologa nie prywatnie. Gdybym prywatnie to zapewne jakis numer tez bym miala aby dzwonic o kazdej porze wiec pewnie bym zadzwonila najpierw do niego.

Gość ty...............-------
dla mnie to nie jest byle co a ty i tak tego nie zrozumiesz,wiec nawet nie bede ci tłumaczyc, szkoda klawiatury

Gość pętlokovska
załamała sie bo lekarz jej powiedział że z takimi rzeczami do ginekologa ojeju...księżniczka francuzka ...powinni cie odwieźć mercedesem z obstawą i badać każdą wydzieline z pochwy chore co takie pindzie po liceum wymyślą które zaszły w ciążę i myślą że cały świat musi się nią zajmować zero wiedzy ZERO ! kompletne...na pewno jeszcze zdziwiona że coś poruszy sie w brzuchu ...będzie myślała że poród

Gość Duszyczkaa24
ty...--- sorki, dopiero zauważyłam ze przytoczyłaś fragment jakiegoś dupka PS: Ja myślę!!!

Gość zaskoczonaa......
tak wszystko szkodzi dziecko! wysilek fizyczny tez! wiec musialabym nie sprzatac nie gotowac tylko lezec z tylkiem w lozku.

a kim wy jestescie,żeby ją oceniać?????????????? stado popirzonych bab, których pewnie nawet nikty nie chce i wylewają swoje frustracje na forum :O każda matka bedzie sie martwic o swoje dziecko i to normalne,że jak uwaza ze cos moze grozic dziecku to do lekarza idzie; rany, ale kretynki :(

Gość Duszyczkaa24
pętlokowska do budy bo pieprzysz od rzeczy....!!!

Gość zaskoczonaa......
wez sie ogarnij dziewczyno taak marzylam o tym zeby mnie odwieziono karetka do domu wiesz........ ty sie puknij! Akurat dzidzia sie rusza i kopie i jakos z tego sie ciesze a nie soryy rodze musze jechac do szpitala!! Glupia pinda jestes i tyle.. nie jestem jakas gowniara mam 25lat

no, ale moze odniesiesz sie do pytan, jakie zadalam wczesniej, a nie tylko do ostatniego zdania, przyszla mamo? Ciaza to nie choroba, mozna podczas niej wykonywac umiarkowany wysilek fizyczny, nawet niektore cwiczenia sa wskazane.

Gość zaskoczonaa......
dziekuje wam ktore mnie rozumieja!

Gość Duszyczkaa24
Rude to fałszywe :)

Gość zaskoczonaa......
przepraszam ze nie odpisalam.. tak masz racje siedzialam na forum bo chcialam sie dowiedziec, podejrzewalam ze to grzybica i mialam wyznnaczona wizyte w srode u lekarza ale kazdy kazal mi jechac i mnie przestraszyly ze niedotlenienie jakies plodu! zrozum nie jestem jakas gowniara bałam sie o moje dziecko to rzecz normalna jak ktos takie rzeczy piszE! a nie jedna osoba tylko kilka

Duszyczkaa24 Rude to fałszywe nic dodać, nic ująć :D

Gość Duszyczkaa24
Pindy zatkało chyba :) :)

Gość pętlokovska
Duszyczkaa24 - sama spieprzaj do budy...następna z wykształceniem gimnazjalnym co pewnie nie wie na czym ciąża polega itp kurva ...siedzi głąb i jak coś sie dzieje czego nie rozumie do pędzi do szpitala o 22 w nocy - bosz...katorga z półgłówkami i debilami co pewnie nigdy podrecznika nie otworzyły tylko w necie siedzą i wiedze czerpią z forum tępa głąbica

Gość Duszyczkaa24
pętlokowska Nie jestem po gimnazjum tylko po studiach, mam jedno dziecko i wiem co to ciąża! Tak że nie wypowiadaj się na mój temat bo jesteś bezczelna i głupia.

pętlokovska napuszona dziewczynko, a czy ty z ciążą miałaś coś wiecej wspólnego niż oglądanie filmików na Discovery?? ;)

Gość zaskoczonaa......
uwazaj na slowa sama jestes tepa ! odrobilas lekcje na poniedzialek?? mam szkole wyzsza ukonczona dziecko w przeciwienstwie do ciebie zreszta nie musza sie tobie tlumaczyc! Nie bede sie znizala do twojego poziomu

Gość pętlokovska
wykształcenie wyższe i pisze cyt " do budy " wykształcenie wyższe ...buhahahahahahahaha po twoim intelekcie nie widać tego chyba Wyższa Szkoła Stylizacji Płytki Paznokcia hahahahaha :D

pętlokovska wykształcenie wyższe i pisze cyt " do budy " wykształcenie wyższe ...buhahahahahahahaha po twoim intelekcie nie widać tego chyba Wyższa Szkoła Stylizacji Płytki Paznokcia hahahahaha niestety do takich jak ty nie mozna inaczej bo nie zrozumieją :D:D

Gość Duszyczkaa24
Długo układałaś to zdanie?? Do Ciebie tylko takie słowo pasuję, nie będę komentować Twojej bezsensownej wypowiedzi!

Gość zaskoczonaa......
ok mial racje tak tak a wczoraj "dziewczyno jestes wyrodna matko szybko do szpiatala to niedotlenienie plodu" i to chyba z 10tak pisało dziewczyn a dzis ze przesadzam po prostu smiehc...... Ok moze i przesadzam ok..

zaskoczona, olej je, naprawde :) jak masz ochote pogadac to daje Ci mojego maila banana2005@o2.pl bo teraz musze uciekac pobawić sie z synkiem :) miłego wieczorku, będę później :*

Gość Duszyczkaa24
możesz również napisać do mnie ania1794@wp.pl pozdrawiam :)

Gość ciotka klotka88
Autorko nie daj się wciągnać w te prymitywne rozmowy! ja ciebie rozumiem, tym bardziej, ze tez juz nie raz się przejechalam na ludziach tu, raz mówią tak, raz tak... nie dogodzisz. masz prawo do niepokojów związanych z ciążą, masz prawo do niewiedzy (skąd zielony śluz), masz prawo do opieki lekarskiej. pozdrawiam

Gość jhmyjh,ik,
a ja sie tam nie dziwie,ze pojechalas do szpitala. tyle sie slyszalo o gnijących wodach plodowych zagrazających zyciu dziecka itd. tez bym pojechala! jestem z tobą

Gość jhmyjh,ik,
pętlokovska - a ty to jakas pojebana jestes,kazdemu o wykształceniu! a to ty nie wiesz,że nabyta wiedza (np.na studiach) nie jest tożsama z inteligencją? na ch...j te twoje wywody o wykształceniu,skoro sama nie popisalas sie ,że jestes tu najinteligentniejsza... wręcz przeciwnie. a tak wogóle to ciekawi mnie czy ty w ciazy będziesz olewac wszystko co sie dzieje z płodem? no zapewne tak ... to wynika z twoich odpowiedzi

Gość hehheheh jak przekupy
:classic_cool: dawno się tak nie ubawiłam :p