Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystka amatorka

Co sądzic o takiej kolezance?

Polecane posty

Gość artystka amatorka

Mam kolezanke duzo starsza o siebie.Ona ma 50 lat,ja 30.Do tej pory sie super dogadywałysmy,podobne poczucie humoru, podobne zainteresowania.Najpierw kumplowałam sie z jej corką,ktora jest z kolei troche młodsza ode mnie.Potem jak poznałam jej matke, super sie zaczełysmy dogadywac, bardziej niz z jej corka:)Moze to dziwne, ale naprawde miałysmy nic porozumienia mimo wieku...ale wszystko zaczeło sie sypac,kiedy zaczełam sie jej zwierzac z moich kilku przygod z czasow studiow.Opowiadałam jej smieszna moim zdaniem historie, o chłopaku zapozmał mnie w taki sposob, ze zrobil mi zdjecie w autobusie jak spała,i kiedy obudził mnie flesz,ja do niego"Co robisz=?"a on"Moge Ci zrobic zdjecie, jestem fotografem" a ja oki, ale obudziłes mnie, ale niech Ci bedzie.POZNIEJ SIE przysiadł, pewnie na cos liczył, bo wział namiary, ale nie byłam zainteresowana, ale niezly miał pomysł na podryw. Pozniej ta moja kolezanka, powiedziała,mi na gg"Ty zmyslasz, wmawiasz sobie, ze faceci na ciebie leca, ze niby taka wyjatkowo jestes, oni leca, na wszystko co sie rusza, bo chca jak najwiecej zaliczyc, a nie dlatego, ze jestes niesamowicie super laska, zobacz jak za pare lat przytyjesz, to wszyscy faceci, beda cie omijac z daleka i mowic jaka to gruba jestes, poza tym juz ci sie przytylo" Zrobiło mi sie przykro, tym bardziej, ze traktowałam ja jak prawie przyjaciołke, a ona mi cos wmawiac zaczeła, wg mnie była wredna dla mnie i jej to powiedziałam.Pozniej obraziła sie za mnie na to na amen.Chociaz ja sie wczesniej nie obrazilam na jej przykre słowa, lecz chciałam sobie wszystko wyjasnic.Nie wiem, o co jej chodziło, ja nie zmyslałam, opowiadałam jej moje historie ze studiow,ta co do gory i wiele innych smeisznych z facetami, bo sama mnie o to pytała.Dodam, ze nie jestem jakas maszkarą i zwracaja na mnie uwage mezczyzni, chociaz ja na to nigdy nie zwracałam uwagi. Ona pozniej jeszcze przyszla do mnie ze swoja corka i mowi"za maja corka, to szaleja faceci,jak gdziekolwiek sie pojawi i idzie, kazdy sie na nia glapi i slini", a ja mowie jej "no, oki i co w zwiazku z tym? Moze , jestem głupia, ale nie rozumiem jej zachowania.Pozniej ona jak probowalam sie znia skontaktowac, zerwala ze mna kontakt, zablkowałą na n-k i gg i na komorce.nie rozumiem jej?na co sie tak wkurzyła./?

Gość etopiryna+
po prostu ci zazdrosci młodosci i tyle .Baby sa wredne im starsze tym wredniejsze :P

Gość autorka tematu
do otulonej_snem masz racje.. ja zawsze miałam pełno kolegow, zamiast kolezanek, kobiece gierki i manipulacji zawsze mnie nie wciagly, nie bawiły, wiec wolałam trzymac sztame z facetami. Jednak mimo, to mam kilka kolezanek, ale boje sie juz jakokolwiek kobiete nazwac p;rzyjaciolka.

Gość artystka amatorka
etopiryna zaraz zaraz "baby sa wredne, szczegolnie te starsze"napisałas oki, ale my tez, Ty i ja to "baby".Ja taka wobec innych kobiet nie jestem, a nawet jakk widze,takie zachowanie u siebie staram sie z tym walczyc, bo uwazam, ze zazdrosc jest głupia.Nie uogolniajmy i wrzucajmy wszystkich bab do jednego wora.Tamte okazały sie niemile.Jednak mysle, ze my takie nie jestesmy?:) Mam nadzieje, ze ja nie bede na starosc taka zazdrosna.Jednak przekonalam sie, ze przyjazn z duzo starsza od siebie kobieta, jest skazana na niepowodzenie.Jak w moim przykładzie, co innegoze starszym facetem

Gość artystka amatorka
ale co o niej sądzic?

Gość etopiryna+
uogólniłam :P no dobrze 98 % to wredoty a te pozostałe 2 procent to my :D

Gość może myślała
że znalazła kobitkę do użalania się i najeżdżania na mężczyzn. Szkoda, ze zapomniała, że każdy ma prawo do szczęścia. Sama je już sobie odebrała. Albo pomyślała, że to było naiwne z Twojej strony, a miała Cię za bardziej stateczną i nie dającą się nabierać jak nastolatka na "fotografa". A z tą córką to już nie wiem... chyba jednak nadajecie na innych falach.

Gość etopiryna+
skąd jesteś artystka? może sie zaprzyjaźnimy ? :)

Gość artystka amatorka
Etopiryna daje ci moje gg;) Moje imie Kaja nr gg 11558962 pozdrawiam

Gość kitka fitka
Moim zdaniem taka kolezanka jest yebnieta, lepiej nie miec zadnej niz miec taka zazdrosnice za kolezake