Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonkaosao

Ciąża?

Polecane posty

Gość Iwonkaosao

Okres spóźnia mi się już 10 dni. Kochałam się z moim chłopakiem w potencjalnie dni niepłodne ( mówie potencjalnie bo okres mam z reguły nieregularny). Poprzedni okres miałam od 10 do 15 marca a kochaliśmy się 11 kwietnia, z zabezpieczeniem, mianowicie prezerwatywą, która nie pękła aczkolwiek pdczas ściągania jej coś się z niej ulało... Teraz tylko czekam na okres. Nie robie nic innego jak co 2 godziny latam do toalety sprawdzić czy może coś jest.. Nic nie ma.. w dodatku mam dziwny śluz, wygladający dokładnie tak jak ten występujący w dni płodne, jak białko jaja kurzego, przezroczysty, ciągnący sie... w znacznych ilościach.. w dodatku od środy mam wieczorami bóle podbrzusza, takie jak przed okresem. Poradźcie ! Czy to może być to o czym myśle i czego tak nie chce? ..

Gość Iwonkaosao
Mam zamiar zrobić go jutro.. Ale sama napewno zdajesz sobie sprawę, że trochę się boje..

mój śluz w ciąży był gęsty, mleczny ...nie ciagnął sie..chociaz teraz sie zdarza (34 tydzien) ....

Gość Kooooooorva!!!!!!!!!!!!
To jest już koorva setny topik o identycznym brzmieniu!!!!! Co za debile tu wchodzą! Nie wiesz szmato co to wyszukiwarka??????