Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemondeath

czy można przestać kochać ?

Polecane posty

Gość lemondeath

To moje pytanie. Skrzywdziłem dziewczynę, którą bardzo kocham. Nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nie przemyślałem konsekwencji swojego postępowania i to ją bardzo uraziło (w sumie i słusznie). Ilekroć podejmuję próbę złożenia tego związku w całość słyszę, że ona już nie czuje tego samego i już nie wie czy mnie kocha. Czy to możliwe by tak mogła "zablokować" swoje uczucia? Dodam, że to był naprawdę udany związek... Dziękuję za odpowiedzi.

jeśli związek był udany..to musisz wiedziec, że ZADANA URAZA bardziej boli... to dlatego tak mówi...nie spodziewała się ze TY możesz byc taki sam jak inni...

Gość embrumm25
rajska ma racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszyscy jestescie tacy sami .wczesniej czy później ZAWSZE ZDRADZACIE!!!!!!!

Gość lemondeath
nie zdradziłem ... w tym przypadku nie chodzi o zdradę ...

Gość embrumm25
a i jeszcze jedno jak to kiedys ktos mądry oiwiedział "każdy facet ma kurestwo wrodzone !!!!!!!!!"

Gość embrumm25
jak nie zdrada to co ?????????????????????????

Gość embrumm25
uderzyłeś ???? okłamałeś ?

Gość lemondeath
może nie rozumiesz pytania ... nie oceniaj mnie tylko dlatego, że generalnie faceci to świnie. Nie istotne co zrobiłem, pytałem o coś zupełnie innego ...

Gość embrumm25
jesli nie wiadomo co zrobiłes to cieżko odpowiedziec na to pytanie :(

Gość lemondeath
nie chce o tym mówić bo posypią się opinie, a mi nie chodzi o rozdrapanie tematu. Pytam bo ... bo chcę ją zrozumieć

Gość embrumm25
to napisz do mnie na tlena

Gość wiesz ciężko tak doradzić
jak sie nie wie w czym tkwi problem :O co jej zrobiłeś?

ak masz ochote to napisz do mnie na gg 20397565

bardzo wam dziękuję, ale pytam o to czy można "tak z dnia na dzień przestać kochać". Wierzę, że mogę to uratować ... dlatego pytam kobiet bo spojrzeć na to jak kobieta ...

generalnie, jesli to faktycznie była miłość, to nie, jak sie kogos kocha to nie można zrobić takich rzeczy nawet jakby sie bardzo chciało, taka prawda

Gość zawsze kocha się za cos
jezeli zrobiłes cos, co pokazało cię w bardzo złym swietle i dziewczyna przestała cię szanowac, to rzeczywiscie mogła się odkochac, poniewaz nie mozna kochac kogos, kogo się nie szanuje

Gość embrumm25
dokładnie !!! glupie smsy mogo sprawić ze cie znienawidzi

zawsze kocha się za cos bardzo ci współczuje, skoro tak myślisz, prawdziwa miłość polega właśnie na tym, że sie kocha "nie za coś", bo inaczej to jest po prostu zwykły układ a nie miłość

bardzo wam dziękuję za zainteresowanie. Wiem, że jest to forum dla kobiet, a ja znalazłem je przypadkowo. Desperacko szukam odpowiedzi bo wierze, że mogę to naprawić. Wiem, że to był prawdziwy związek, a nie układ.

Gość amelka12345
Nudzi Cie już zwykły seks ? Wejdz na dyskrecja.pl

Gość zawsze kocha się za cos
wiesz cięzko tak doradzic----------to tylko w bajce kocha się za nic. w zyciu często mozna pomylic miłosc z masochistycznym przywiązaniem

Kochac wlasciwie sie nigdy nie przestaje tylko jak sie inna sympatie znajdzie w ktorej sie zauroczy to kobieta zaczyna wiecej myslec o tym 2 a nie o tym kogo kocha.Tak powoli sie kobiety odkochuja.Napewno ma do ciebie wielki uraz i skrzywdziles ja czyms.Zaczela ci mniej uczucia okazywac,jest niepewna siebie,nie moze ci pewnie przebaczyc te co jej zrobiles,juz niedlugo przestanie ci tylka dawac i tak powoli wasz zwiazek zacznie sie jebac.......ona nie przestala cie kochac tylko odepchnela cie.Jesli kogos kochamy to jestesmy w sumie wszystko przebaczyc....oprocz zdrady:)

zawsze kocha się za cos wiesz cięzko tak doradzic----------to tylko w bajce kocha się za nic. w zyciu często mozna pomylic miłosc z masochistycznym przywiązaniem zapewniam Cię, że żyję w realnym świecie :)

Monika32 bardzo dobrze piszesz - ja obserwuje wszystkie te etapy ktore opisalas