Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dieegaa

nadąsana czy przewrażliwiona?

Polecane posty

Gość dieegaa

Heh,dzis przydarzyla mi sie beznadziejnie głupia sytuacja na randce. Ze względu na banał tematu,az wstyd mi,że o to pytam internautów,ale trudno,ciekawa jestem cudzym opinii. Nie bylo to nasze pierwsze spotkanie. No i on w pewnym momencie puscil bąka...przeprosil i probowal obrocic wszystko w zart,ale ja sama nie wiem czemu poczulam jakies zdegustowanie i bylam dosyc oschła do konca spotkania. Wiem,że bylo mu glupio,ale i mnie tez. A jeszcze glupiej mi, kiedy myslę,że to miałby być powód,dla którego (m.in.) bym go skreśliła. Wiec probuje sobie wbic do glowy,ze nic sie nie stalo,ot zwykly ludzki przypadek:P Co sądzicie? Jak byscie zareagowały?

Gość fhgfhgjghj
przeciez nie zrobil tego specjalnie wiec niepotrzebnie sie dasasz, kazdy pierdzi

Gość dieegaa
No niby każdy pierdzi,ale nie każdy w towarzystwie. Ja np. potrafię się powstrzymac i nigdy nie zdarzyło mi się pryknąć przy koledze czy koleżance,dlatego wydaje mi się,że da się to kontrolować. A połączenie amorów na łonie natury,patrzenie prosto w oczy,trzymanie za rączkę itp. z taką niespodzianką raczej mnie ostudziło. No nic,ale postaram się wziąć sobię radę do serca:)