Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s1s2s3

Gdzie można poznać fajnego chłopaka?

Polecane posty

Gość s1s2s3

Dziewczyny jeśli macie chłopaków powiedzcie mi gdzie ich poznałyście?? Bo wątpię, że gdzieś w clubie czy dyskotece można poznać jakiegoś normalnego, fajnego chłopaka, który szanuje dziewczyny.

Gość unikająca spojrzenia
widzę, że nie tylko ja szukam tego INNEGO :)

Gość to się zdarza :)
na ulicy :) byłam z nim 4 lata .w zimę wywaliłam sie na sliskiej drodze i on przechodzil akurat-tak sie zaczelo :)

Gość furgonetka
ja takiego poznalam w klubie rockowym... ale to nie był jego klimat...był dotrzymać towarzystwa kumplon , z reszta tak samo jak i ja...sama go wypatrzyłam, zahgadaąłm, chłopak zakovchal sie wrecz od 1 wejrzenia....szkoda że ja NIE ... ale klubach tez sa tacy co sznują...on taki był

Gość samotniknieudacznik
ja np. jestem tutaj u was na kobiecym forum i chętnie sie umuwie z jakąś miłą panną :)

Gość s1s2s3
:) fajnie, że i płeć przeciwna zaciekawiła się tematem, ale nie wydaje mi się, że można poznać tą drugą połówkę na czacie, forum itp. bardziej chodziło mi o jakieś wasze doświadczenia z realu.

Gość 1aaa1
Ja poznałam swojego chłopaka, na imprezie u koleżanki. Zaczeliśmy gadać i jakoś poszło a teraz jesteśmy już rok razem:) ale myślę ze jest wiele miejsc gdzie można sie poznać to kwestia przypadku, może przeznaczenia :D