Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomnialamzapytac

zakochałam się

Polecane posty

Gość zapomnialamzapytac

Witam. Mam pewien problem. Zakochałam się w bracie mojej przyjaciółki. Codzienne z nią rozmawiam, spędzam czas, śmiejemy się, a kiedy przychodzę do niej do domu, to tylko wypatruję czy jej brat jest w pokoju... Ostatnio kiedy u niej byłam, miał otwarte drzwi od pokoju, spojrzałam się na niego i zauważyłam że on też na mnie patrzy ale kiedy zauważył że ja na niego patrzę, spuścił wzrok... Tak było dwa razy. Nie wiem jak do niego zagadać. W domu u niego nie mogę, bo są tam jego rodzice... Mam jego numer telefonu ale nie wiem kompletnie co napisać... Dzięki za pomoc :)

Gość zapomnialamzapytac
Jak byślicie, czy jakiś mocno erotyczny SMS na począek byłby właściwy?

Witam. Mam pewien problem. Zakochałam się w bracie mojej przyjaciółki. Codzienne z nią rozmawiam, spędzam czas, śmiejemy się, a kiedy przychodzę do niej do domu, to tylko wypatruję czy jej brat jest w pokoju... Ostatnio kiedy u niej byłam, miał otwarte drzwi od pokoju, spojrzałam się na niego i zauważyłam że on też na mnie patrzy ale kiedy zauważył że ja na niego patrzę, spuścił wzrok... Tak było dwa razy. Nie wiem jak do niego zagadać. W domu u niego nie mogę, bo są tam jego rodzice... Mam jego numer telefonu ale nie wiem kompletnie co napisać... Dzięki za pomoc :) NIESTETY KTOŚ WCZESNIEJ PODSZYL SIĘ POD MOJ NICK WIEC POSTANOWILAM SIE ZALOGOWAC :)

Gość a ja nie przepadam
napisz mu smsa i zapros na piwo/wino/goraca czekolade :-)

Gość sierpniowka09
porozmawiaj z przyjaciolka :) powiedz jej o co chodzi..ona zna brata najlepiej :) pozniej zagadaj do brata - przyjaciolka pewnie sie ucieszy :) ja bym sie cieszyla na jej miejscu :) powodzenia !

Gość sierpniowka09
bawienie sie w smsy jest dziecinne, wez sprawy w swoje rece i pogadaj z nim, zapros na piwko i juz :))))