Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sstudentka21

Jak zakończyć długi związek?

Polecane posty

Gość sstudentka21

Z moim chłopakiem poznałam się prawie 5 lat temu nad morzem. Miałam wtedy 16 lat... Od tamtego czasu zaczął do mnie przyjeżdżać średnio raz na dwa tygodnie... Męczy mnie już taka znajomość i fakt, że nie możemy normalnie się spotykać bo dzieli nas prawie 200km... Na co dzień mamy jedynie kontakt telefoniczny ale to mi nie wystarcza... brakuje mi bliskości drugiej osoby... i coraz częściej czuję że to nie to. On jest bardzo we mnie zakochany, jest porządnym, miłym chłopakiem i wiem że chciałby spędzić ze mną resztę życia jednak ja mam coraz więcej wątpliwości. wydaje mi się że jest to jedynie przyzwyczajenie do naszych spotkań, do jego telefonów a nie prawdziwa miłość. Poza tym jest on moim pierwszym chłopakiem i będąc w związku na odległość zawsze byłam w stosunku do niego wporządku tzn. nie flirtowałam, nie podrywałam nikogo ani nie spotykałam się z nikim innym. Troszkę mi tego brakuje... Już dłużej nie chcę trwać w takim związku! Poradźcie mi co mam robić... Jak mam mu powiedzieć że to jest koniec by go nie zranić bo jest bardzo wrażliwym człowiekiem...?

Gość
moze tak: koniec z znami, nie kocham Cie

obojetnie jak to zrobisz i tak go zranisz. zastanow sie lepiej czy mozna to jeszcze jakos odswiezyc czy to juz naprawde wszystko strcone

Gość KiCiiaa
Widzę, że tkfisz w tym samym problemie co ja. :( . . cóż ci moge poradzić ? :( moge powiedzieć ci tak : jeżeli go kochasz to przetrfasz to.. jeżeli nic do niego nie czujesz to zakończ to czym prędzej. bo inaczej ranisz go a naj bardziej siebie. on też ucierpi, bo tak jak mówisz że jest w tobie zakochany. ale może nie przekrelaj tego ! może jest jeszcze jakaś szansa ! pozdrawiam.