Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko chanel

chce zakończyć ten związek i obawiam się zemsty.

Polecane posty

Gość koko chanel

Jestem kilka lat po ślubie, mam 2 dzieci. Chce się rozwieść i nie wiem co mam zrobić, żeby uniknąć zemst ze strony męża. Generalnie to mściwy, agresywny i zawzięty typ.Są sytuacje, że dostanę w twarz, są sytuacje, że zniszczy coś w furii, a potem mówi, że to ja zniszczyłam. Ostatnio poczaskał mebel i wszystko co na nim stało, a córeczce powiedział, że zrobiłam to ja. Mi też powiedział, że ja to zrobiłam, on nie... Robi ze mnie idiotkę. Po rozwodzie spodziewam się wszystkiego co najgorsze np. wykradanie dzieci, buntowanie dzieci na mnie, uciekanie od alimentów, robienie ze mnie najgorszej, zniszczenia itd. Co mi poradzicie??? Może mnie ktoś w jakiś sposób wesprze, poradzi?

Gość wiesz ciężko tak doradzić
zadzwoń na niebieską linię, tam Ci powiedzą co robić i pomogą

Gość zgredziara
Masz niestety ciężką sytuację :( Poradzić można byś udała się po pomoc do najbliższej rodziny która jest dla Ciebie życzliwa, fakt, tu można doradzać, alewsparcia tu nie znajdziesz, jak już to u bliskich, powodzenia

Gość abracadavra
najbardziej mnie interesuje czemu ten mebel poczaskal

Gość nie ciekawe takie życie
ja też mam podobne jazdy,w podobny sposób zwala wszystko na mnie czase mi aż kopara opada i nie wiem jak reagować na takie oszczerstwa,łajdaczy sie i mówi ze ja jestem temu winna zresztą wszystko jes moją winą,postanowilam to zakończyc ale nie mam dokąd się wyprowadzic

Gość nie ciekawe takie życie
najgorsze że nigdzie nie można uzyskać pomocy takiej konkretnej,są jakieś niebieskie linie jakieś fundacje ale to wszystko pic na wodę radż sobie sama albo zdychaj

Gość koko chanel
do nie ciekawe takie życie to mój mail: asasss2@tlen.pl jeśli chcesz napisz co konkretnie się u ciebie dzieje, może wymienimy się doświadczeniami. Czy ktoś jeszcze ma podobne doświadczenia?

Gość Smutna Kaśka
Niebieska linia to nie ściema. Korzystała z niej moja koleżanka, kiedy wyżywała się na niej własna matka. Przyjedzie policja i założą mu tzw. niebieski paszport, wówczas następna jazda jaką Ci zrobi to już będzie recydywa.

Gość koko chanel
ale na taki niebieski paszport i recydywę to jeszcze trzeba miec dowody. nie będę gdzieś włanczać ukrytej kamery, bo jakby się zorientował to mam brzydko mówiąc po ryju!!! A przy znajomych tego nie robi tylko oczywiscie sama na sam.