Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lipson

liposhock

Polecane posty

Go艣膰 lipson

Witam.Mam pytanie czy kto艣 robi艂 zabiegi liposhock na cellulit.Ile zabieg贸w ,jakie efekty.S膮 to drogie zabiegi dlatego chcia艂abym najpierw zasi臋gn膮膰 opinii jakiej艣 osoby kt贸ra robi艂a liposhock na zaawansowany cellulit.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nigdy nie robi艂am ale s艂ysza艂a, ze efekty sa bardzo dobre. Nie wiem gdzie przegl膮dasz informacje o takich zabiegach ale ja znalaz艂am sobie tutaj http://pielegnacjaurody.pl/24,Lipo%20shock i tez w艂a艣nie poszukuj臋 kogo艣 kto mo偶e mi co艣 bezpo艣rednio powiedzie膰 a rewelacj膮 by艂o by zobaczy膰 efekty. Nied艂ugo b臋d臋 chcia艂a spotka膰 si臋 z kim艣 z tej kliniki i jak co艣 si臋 wi臋cej dowiem to dam zna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olea79
Liposhock - moje wybawienie po spustoszeniu jakie zrobi艂a z moim cia艂em ci膮偶a. By艂am przeszcz臋艣liwa jak urodzi艂am c贸runi臋 i przez pierwsze miesi膮ce nie interesowa艂am si臋 swoim cia艂em. Po roku kiedy przesta艂am karmi膰 spojrza艂am na swoje piersi i za艂ama艂am si臋. Brzuch te偶 by艂 pofa艂dowany i ma艂o apetyczny. Zadzia艂ano na moje niedoskona艂o艣ci falami dzwi臋kowymi a nie skalpelem Liposhock rozbi艂 kom贸rki t艂uszczowe i poprawi艂 napi臋cie sk贸ry oraz zlikwidowa艂 obrz臋ki poprzez pobudzenie krwiobiegu i uk艂adu limfatycznego. Po zabiegu sk贸ra sta艂a si臋 g艂adsza, bardziej j臋drna i spr臋偶ysta, a cellulit i miejscowe niedoskona艂o艣ci "posz艂y precz". Liposhock rozbi艂 moje kom贸rki t艂uszczowe na miazg臋. Par臋 centymetr贸w w obwodzie cia艂a te偶 mi uby艂o. Nie mia艂am poj臋cia 偶e laser tak odmieni moje 偶ycie seksulane Teraz uwielbiam paradowac nago. Warto by艂o wydac te par臋 groszy :-) jak to m贸wi臋 do mojego m臋偶a jak mi wspomina wydana kasiork臋 : "usmiech na mojej twarzy:bezcenny" :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lasynika
Ja mia艂am robiony Liposhock na zaawansowany cellulit na udach. Musia艂am mie膰 zrobione 3 zabiegi, nie wystarczy艂 mi jeden zabieg, ale og贸lnie jestem bardzo zadowolona. Fakt, 偶e kilka dni chodzi艂am lekko posiniaczona i zaczerwiona i mia艂am specjalne na udach opaski. Ale to znika i nogi wygl膮dy po ka偶dym zabiegu coraz lepiej. Teraz mam g艂adkie i nawet szczuplejsze bez widocznego celulit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaawansowany cellulit
Mia艂am robione ju偶 ok. 7 zabieg贸w liposhock - b臋d臋 robi膰 nast臋pne, aczkolwiek czekam na zastrzyk got贸wki, poniewa偶 wyp艂uka艂am si臋 z niej w tym miesi膮cu ca艂kowicie :( Po tych 7 zabiegach mog臋 stwierdzi膰, 偶e efekty rzeczywi艣cie s膮. Og贸lnie to w obwodzie uda straci艂am co艣 ok 2 cm, a 偶adnej diety nie stosuj臋. Cellulit jest wyra藕nie sp艂ycony, aczkolwiek tam gdzie go by艂o najwi臋cej, jeszcze troszk臋 zosta艂o. My艣l臋, 偶e jeszcze jakie艣 3-5 zabieg贸w i b臋d臋 mia艂a 艂adne uda i pup臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosynierka
Kusi mnie 偶eby te偶 rozprawi膰 si臋 z tym moim cellulitem. Dlaczego faceci nie maj膮 tego problemu. Liposhock? Oleo twoj膮 wypowied藕 musz臋 pokaza膰 mojemu m臋偶owi mo偶e b臋dzie bardziej sk艂onny mnie zasponsorowa膰 :-) Musze poszuka膰 teraz jakiego艣 salonu w Poznaniu a p贸藕niej zaci膮gn膮c tam mojego lubego :-) oczywi艣cie z kart膮 kredytow膮 :-) Te g艂aciutkie uda...ju偶 je sobie wyobra偶am :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liposhock!
Dziewczyny, a czy kt贸ra艣 z Was w og贸le orientuje si臋 ile kosztuje pojdynczy zabieg liposhock? Jestem nim zainteresowana, aczkolwiek nie wiem ile taka przyjemno艣膰 mo偶e kosztowa膰.... Dodam, 偶e mam do艣膰 du偶y cellulit :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawusia79
Ja mia艂am 6 zabieg贸w- 1 w tygodniu, ale to ile ty powinna艣 miec b臋dzie zale偶a艂o od grubo艣ci twojej tkanki t艂uszczowej, maksymalnie zalecaj膮 10 zabieg贸w. Kosmetyczka ci napewno doradzi. Jeden zabieg to cena ok. 600z艂, ale najbardziej op艂aca si臋 wykupi膰 ca艂y pakiet - za 6 zabieg贸w p艂aci艂am 3000z艂. 10 zabieg贸w kosztuje za艣 4500z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afadro
W Warszawie w Sharley jeden zabieg kosztuje 800z艂. Tylko tu opr贸cz LipoShocku jest tak偶e Body Mix oraz masa偶 drenuj膮cy, aby efekty by艂y lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do kawusia79
Mo偶esz napisa膰 jak przebiega艂 u Ciebie ten zabieg i czy jeste艣 z niego zadowolona, gdzie robi艂a艣 ten zabieg? My艣la艂am, 偶e lipoliz臋 wykonuj膮 lekarze a nie kosmetyczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afadro
Zabieg sk艂ada si臋 z 3 etap贸w: rozbijanie z艂og贸w t艂uszczu za pomoc膮 fal d藕wi臋kowych (LipoShock), drenuj膮ca endermologia oraz wcieranie ozonid贸w, czyli preparat贸w rozgrzewaj膮cych i drenuj膮cych. Sam zabieg by艂 ma艂o przyjemny czu膰 niewielki b贸l lub dyskomfort. Najmniej przyjemne jest rozbijanie z艂og贸w tkanki t艂uszczowej na udach za pomoc膮 fal d藕wi臋kowych podczas emisji strza艂贸w czu膰 lekkie szczypanie i nieprzyjemne rozpieranie w ciele. Endermologia te偶 jest troch臋 bolesna. Nawet ko艅cowy etap wcieranie kosmetyk贸w po艂膮czone z drenuj膮cym masa偶em manualnym wi膮偶e si臋 z lekkim b贸lem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hannkam
Jestem ciekawa czy s膮 jakie艣 przeciwwskazania do lIposhock? Czy ka偶da osoba mo偶e mie膰 to zrobione?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do przedm贸wczyni
Tak si臋 sk艂ada, 偶e mialam robiony zabieg liposhock i wiem jakie s膮 przeciwwskazania do jego wykonania. A oto i one: - ci膮偶a -choroby serca, niewydolno艣膰 uk艂adu kr膮偶enia -niewydolno艣膰 nerek i w膮troby -nowotwory -cukrzyca -jakie艣 choroby sk贸rne, ale zapomnia艂am ju偶 jakie :P

Udost臋pnij ten post

my艣l臋, 偶e odpowiedzi na pytanie czy s膮 jakie艣 przeciwwskazania do tego zabiegu udzieli tylko lekarz. Mo偶e je艣li jeste艣 bardzo zainteresowana tym zbiegiem um贸wisz si臋 do dobrego specjalisty na konsultacje i si臋 wszystkiego dowiesz. ja my艣l臋, 偶e tak b臋dzie najpro艣ciej. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miska467
No oczywi艣cie, 偶e przy konsultacji lekarz powie jakie s膮 przeciwwskazania, niemniej jednak mo偶na si臋 z nimi pobie偶nie zapozna膰 w internecie. Powy偶ej wymienione przeciwwskazania s膮 jak najbardziej aktualne i zapewne lekarz powie o tym samym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hankamm
No tak prawda, tylko, 偶e mieszkam w ma艂ym mie艣cie i chcia艂am si臋 orientacyjnie dowiedzie膰, bo kusi mnie ten Liposhock. Ceny ju偶 mniej, ale czego si臋 nie robi dla lepszego samopoczucia i wygl膮du, szczeg贸lnie te uda bez skazy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatka 123456
Witam mia艂am robiony zabieg Liposhock w Supraestetice w Warszawie i jestem zadowolona z efektu .My艣l臋 o zapisaniu si臋 na nast臋pn膮 seri臋 zabieg贸w, w艂a艣nie przeczyta艂am na stronie gabinetu supraesteticy ,偶e maj膮 mega promocje na zabiegi Liposhock 40% mniej Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liposhock
Nie znam kliniki o kt贸rej piszesz i prawd臋 m贸wi膮c nie chc臋 jej zna膰 :D Ja robi艂am liposhock gdzie indziej - nie wa偶ne gdzie, bo nie b臋d臋 tutaj niczego ani nikogo us艂ug reklamowa膰 :P W ka偶dym b膮d藕 razie mia艂am zabieg robiony 2 razy i efekty s膮 widoczne. Babka, kt贸ra mi go wykonywa艂a powiedzia艂a, 偶e jeszcze co najmniej przyda艂yby si臋 2 zabiegi, aby pozby膰 si臋 tego dziadostwa. Wi臋c teraz licz臋, 偶e jakie艣 "papierkowe prezenty" znajd臋 pod choink膮, abym przed sylwestrem mog艂a si臋 podda膰 chocia偶 jednemu zabiegowi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lipo-fanka
mnie wystarczy艂y 2 zabiegi liposhock, aby moje uda i pupa odzyska艂y swoj膮 dawn膮 "艣wietno艣膰" sprzed ci膮偶y. Niestety, pomimo starannej piel臋gnacji w ci膮偶y (stosowa艂am po kilka razy dziennie kosmetyki mustela) moja sk贸ra pokry艂a si臋 rozst臋pami, a p贸藕niej, kiedy schud艂am, obwis艂a :( Dodam, 偶e przyty艂am w ci膮偶y 21 kg, a wi臋c du偶o i nie ma si臋 czemu dziwi膰. W ka偶dym b膮d藕 razie zabieg ten polecam wszystkim, kt贸rym ani kremy ani sport nie pomagaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gastinka
Z tego co wyczyta艂am w necie to: LipoShock 艂膮czy mo偶liwo艣膰 wykorzystania zogniskowanej fali ultrad藕wi臋kowej (na przyk艂ad na okolice brzucha) oraz fali d藕wi臋kowej, kt贸ra rozrywa zw艂贸knienia w tkance t艂uszczowej powoduj膮ce nier贸wno艣ci na sk贸rze. Naprzemienne dzia艂anie fal daje mo偶liwo艣膰 znacznej poprawy metabolizmu, jako艣ci i wygl膮du sk贸ry nawet z zaawansowanym cellulitem. Jest to pierwszy nieinwazyjny zabieg na 艣wiecie daj膮cy tak膮 mo偶liwo艣膰. Wi臋c moim zdaniem naprawd臋 warto si臋 temu podda膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szuszka
Nigdy nie mia艂am robionego liposhocka( na razie ograniczy艂am si臋 do bioradu i zaffiro) ,ale s艂ysza艂am bardzo du偶o pozytywnych opinii na jego temat. A amaya zabieg ten kosztuje 700 z艂otych( jeden oczywi艣cie) . Je艣li to komu艣 ma polepszy膰 samopoczucie to warto si臋 mu podda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja robi艂am w salonie w Zgierzu. Efekt super ju偶 po pierwszym zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muszka膰
Wszyscy chyba robi膮 tu autoreklam臋, ja mia艂am 6 zabieg贸w w ca艂e uda i nie widz臋 偶adnych spektakularnych efekt贸w, pieni膮dze wyrzucone w b艂oto . Dziewczyny nie dajcie si臋 nabra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gocha586
Ja r贸wnie偶 robi艂am na m贸j okropny cellulit . I naprawd臋 pomog艂o ,ale ja mia艂am 6 zabieg贸w. Polecam salon w 艂odzi w este clinic.Ca艂a seria wysz艂a naprawd臋 niedrogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila1221
Na jaki stopien cellulitu jest w stanie dzialac liposhock??mam na biodrach na prawde zaawansowany cellulit,2 badz nawet 3 stopnia.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, Na co dzie艅 wykonuj臋 zabiegi Liposhock wi臋c mog臋 Wam opisa膰 na czym polega zabieg oraz jakie s膮 efekty. Przede wszystkim jest to zabieg, kt贸ry redukuje cellulit i wysmukla cia艂o a nie usuwa cellulit na sta艂e. Niestety pomimo tak dobrze rozwini臋tej medycyny estetycznej nie jeste艣my w stanie tego zrobi膰 偶adnym zabiegiem nieinwazyjnym. Zabieg polega na zastosowaniu dw贸ch g艂owic i dw贸ch fal: akustycznej, kt贸ra pozwala nam rozlu藕ni膰 wi膮zania lipidowe oraz ultrad藕wi臋kowej- uszkadza b艂ony kom贸rek t艂uszczowych uwalniaj膮c ich zawarto艣膰 na zewn膮trz. Na koniec zazwyczaj stosuj臋 drena偶 w celu szybszego odprowadzenia up艂ynnionej zawarto艣ci w stron臋 w膮troby. Albo jest to drena偶 manualny albo pneumatyczny (kwestia czy pacjent ma tendencj臋 do rozszerzonych naczynek). Ilo艣膰 zabieg贸w uzale偶niona jest od stopnia zaawansowania problemu pacjenta- zazwyczaj jest to 6-10 zabieg贸w w odst臋pie czasowym jednego tygodnia. Efekty r贸wnie偶 s膮 uzale偶nione od predyspozycji pacjenta- jedni maj膮 znaczn膮 i bardzo widoczn膮 popraw臋, drudzy nieco mniej. Jednak b膮d藕 co b膮d藕 zabieg poprawia kr膮偶enie a co za tym idzie dostarcza wi臋cej tlenu do naszych tkanek, przyspiesza usuni臋cie zalegaj膮cych toksyn z naszego organizmu. Zauwa偶y艂am 偶e 艣wietnie si臋 sprawdza w przypadku ,,bryczes贸w". Zazwyczaj pacjent traci cm w obwodzie. Wa偶n膮 kwesti膮 cz臋sto nie poruszan膮 jest tryb 偶ycia pacjenta. Nie oszukujmy si臋- same zabiegi bez jakiegokolwiek naszego wysi艂ku albo nie przynios膮 efekt贸w, ale b臋d膮 one bardzo kr贸tkotrwale. Z tego wzgl臋du zawsze radz臋 po艂膮czy膰 seri臋 zabieg贸w z odpowiedni膮 diet膮, aktywno艣ci膮 ruchow膮 oraz wypijaniem du偶ej ilo艣ci wody (w膮troba b臋dzie mia艂a podczas zabieg贸w wzmo偶on膮 prac臋- dlaczego jej nie pom贸c:)) Na jaki stopie艅 cellulitu rekomenduj臋 Liposhocka? Na ka偶dy. Kwesti膮 b臋dzie tutaj ilo艣膰 zabieg贸w oraz konsultacja by palpacyjnie oceni膰 problem i wdro偶y膰 odpowiednie post臋powania :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fab 28
Nie mam nadwagi, nie jem 艣mieciowego jedzenia, chodz臋 na zumb臋, ale i tak mam cellulit. Sporo wyda艂am na kremy antycellulitowe, r臋kawice do masa偶u- bez efektu. Wybra艂am si臋 na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, efekty wida膰 od razu. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Sprawdzi艂am na w艂asnej sk贸rze.

Udost臋pnij ten post