Gość TrustMe 44 Napisano Czerwiec 21, 2018 Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaki zabieg wychodzi skuteczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2018 robiłam w Instytucie Piękna Bielenda w Krakowie, efekt jest super :) widocznie zmniejszył mi się cellulit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza47 0 Napisano Sierpień 27, 2020 Odświeżę temat ja wykonuje zabieg Liposhock i naprawdę widzę duże efekty. Fakt cena jest dość spora ale to najważniejsze jest, że są duże efekty zabiegu wykonuje w Rzeszowie w SLOW AGE Centrum Medycyny Estetycznej i Laserowej i naprawdę polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eliwro 0 Napisano Luty 16, 2021 LipoShock to świetny zabieg na cellulit. Zrobiłam go dwa razy w klinice sekrety piękna w Krakowie. Pozbyłam się niechcianych dołeczków błyskawicznie. Już spokojnie mogę chodzić w spodenkach bez skrępowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eliwro 0 Napisano Luty 21, 2021 Liposhock to bardzo skuteczny sposób na uporanie się z cellulitem. Robiłam w sekretach piękna w krk.Efekty widziałam bardzo szybko. Wazne żeby wzmocnić to również ćwiczeniami i dietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach