Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pijaczka241351351

CZY TO MOZLIWE?

Polecane posty

Gość Pijaczka241351351

Od wczoraj staram sie stosowac diete diamondów-diete zycia i wieczorem pilam troche wodki ;D( wiem ze sie nie powi nno) i mam takie pytanie. Najedzona wazylam sie i było 58.1, rano jest 56,6 czy to mozliwe, ze tyle schudłam czy lepszy wynik mam dzięki alkoholowi?? Piłam 0,5l na 3 osoby

zapytaj raczej czy to możliwe, aby w ogóle schudnąć po jednym dniu stosowania diety :D :D :D

Gość Pijaczka241351351
to było tak towarzysko :D nie zeby sie uchlac:D Mozna schudnac w jeden dzień kilogram, ale to razcej woda :) Pewnie jutro juz bedzie 58 :(

Gość Pijaczka241351351
malutko :D

Gość Pijaczka241351351
chyba, ze ktos zaczyna dopiero przygode z alkoholem :classic_cool: :D

Gość Pijaczka241351351
teraz bieda w kraju :( wszystko drogie:( chociaż na wódke to zawsze się jakaś kasa znajdzie:classic_cool: czyli mowicie , ze te kg wrócą? :o a jużsię cieszyłam :D:D

oczywiscie ze wrócą!!! niie wiem co to za dieta diamondów...nie chce mi sie sprawdzać ale żadne diamondy , zadne kopenhaskie Ci nie pomoga ;) a po wódzie sie odwadniasz i dlatego Ci spadło , zaczniesz normalnie funkvcjonowac to powinnas wrócic do wagi :)

Gość Pijaczka241351351
dieta diamondow to w sumie prawie nie dieta:P poprostu jesz co chcesz tylko nie laczysz pewnych rzeczy.. do 12 godziny jesz owoce, lub soki z wycisnietych owocow potem sniadanie np. chleb z warzywami obiad i kolacje. Na kolacje bialko. I trzeba jesc w wyznaczonych odstepach godzinowych zeby organizm mogl spalic jedzenie:) i chudnie sie zdrowo czyli w poczatkowych dniach najwiecej a potem gdzies 1kg na tydzien czy jakos tak :)

teoria nicości brzmi - nic jest odpowiednikiem 0,5 na dwoje to wy kurwa na minusie jesteście nawet, ja bym tym sie nie chwalił, wstyd, kurwa wstyd