Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 24

przespałam się a teraz....

Polecane posty

Gość smutna 24
zakochałam się i dlatego tak wyszło,gdybym nic nie czuła nie przespałabym się z nim. A ty nie boisz się ze sie zakochasz?

Gość smutna 24
odzywa się,od tego momentu co się przespaliśmy,odzywa się tylko wydaje mi się że zaczął mnie traktować inaczej?nie wiem może jestem troche przewrażliwiona,bo jestem bardzo uczuciowa a on uczuć tak nie okazuje

Gość smutna 24
muszę poprostu zobaczyć teraz na dniach jak to będzie, bo może przesadzam z tym wszystkim

Gość smutna 24
on z uczuciami jest bardziej skryty.

Gość nie przejmuj sie takk
skoro juz teraz masz watpliwosci i zle sie z tym czujesz to znaczy ze to nie to czy sie boje ze sie zakocham? nie ma takiej opcji - ja nie mam serca

wiesz ja sie facet zakocha to nawet najbardziej powsciagliwy potrafi okazac kobiecie uczucie, nie kryje sie z tym, to widac i czuc

zreszta facetow trzeba trzymac na dystans, czasem trzeba wylaczyc telefon, nieodebrac, nie odpisac, nie spotykac sie kiedy ty;lko oni maja na to ochote, to ich najbardziej kreci, kiedy nie maja tej pewnosci

Gość smutna 24
uczucia mi pokazywał, w tym dniu kiedy sie przespaliśmy był potem czuły,przytulał się,powiedział że jest szczęsliwy. Może on inaczej sie zachowuje na żywca a inaczej jak się rozmawia z nim przez tel.??Masakra,czasami tez nie chciałabym mieć serca i nic nie czuć, a ja akurat musze byc taka uczuciowa....

Gość smutna 24
muszę poprostu trochę zmienić to wszystko,bo on wie że cos do niego czuję, też powiedział że czuje ale ja bardziej nalegam na uczucia a chyba nie powinnam

wiesz co zrob, zadzwon do kolezanki, kolegi i umow sie , wyjdz na spacer, na piwo, na lody, na pizze i nie mysl tak o tym co sie stalo to sie nie odzstanie, jak mu zalezy odezwie sie i bedzie chcial spotkac tylko pamietaj, zeby na kolejnej randce nie wyladowac w lozku, zeby to sie nie przerodzilo w cos takiego ze bedzie sie chcial spotykac tylko w jednym celu :)

no i bardzo niedobrze ze nalegalas zeby wyznal Ci co czuje! ja sie nigdy nie uzewnetrzniam i nie prosze o zadne deklaracje czy zapewniena, bo powiedziec mozna wszystko, cenniejsze jest to gdy facet swoim zachowaniem pokaze Ci co czuje bez slow, i bedziesz wiedziec bez pytania sie co czuje, zwlaszcza na poczatku znajoosci dystans moja droga dystans

Gość smutna 24
tak zrobię,a z tym łóżkiem napewno nie wyjdzie,teraz już nie.dzięki wielkie,takie rozmowy dużo dają

spoko, my kobiety musimy sie trzymac razem!

Wiesz podejście do tego zależy od faceta, jeden pomyśli że jesteś łatwa, a drugi nie będzie liczył po ilu spotkaniach czy po jakim czasie. Dojrzałość psychiczna po prostu musi być :) Ja ze swoim to zrobiłam po niedługim jak na mnie czasie i niewielu jak na mnie spotkaniach - ale miałam pewność że to nie typ który zalicza, bo przed kochaniem się zostawał u mnie kilka razy na noc i oprócz przytulania się nic nie było, nic nie próbował ani nie namawiał. I jesteśmy ze sobą czwarty miesiąc :) Może po prostu ten Twój się boi związku? Albo faktycznie inny jest przez telefon a inny na żywo, z tym że to zauważyłabyś chyba wcześniej, prawda?

Gość henia 5464
a moze tragizujesz ? przeciez nie zerwal z Toba ? czy od czasu jak sie przespaliscie spotkaliscie sie ponownie ?

Gość smutna 24
może tragizuję, nie spotkalismy się bo raz ja nie mogłam a raz on bo był w pracy.

Gość patrzac niby obiektywnie
smutna, usmiechnij sie :) jezeli on pomyslal, ze jestes "latwa" to on tez jest "latwy". Im bardziej bedziesz nad nim rozmyslac tym gorzej. Dzialamy tak jak myslimy, chaos myslowy przelozy sie na takie tez dzialanie. Kolejna sprawa, to czemu nie zrobilas tego tak calkiem dla siebie tylko w duzej mierze - dla niego. Bo on taki byl smutny...itd. I co z tego, ze smutny? Kobiety tak pedza pocieszac facetow, ze poswieca dobry kawalek siebie by tylko uszczesliwic. Siebie nalezy uszczesliwiac. Facet nie utozsamia seksu z miloscia. Milosc to jedno a pozadanie to drugie. Facet przespi sie z kobieta dla samego seksu. Kobieta jednak podepnie do tego milosc. Spojrz na to z innej strony: przerzylas cos, bylo Ci fajnie, masz kolejne doswiadczenie...wez z tego to co najlepsze i idz dalej. Soba sie zajmuj, nie nim. On sobie poradzi, spokojnie :) Cholera, gdybym ja to wiedziala iles tam lat temu???!!!

Gość smutna 24
zrobiłam to również bo chciałam, potrzebowałam uczucia,chciałam się przytulićitd. A nie chciałabym aby ktoś pomyślał że jestem łatwa. Zawsze byłam i jestem ostrozna co do chłopaków a tu takie bęc wyszło....no trudno,stało się. Dziękuję bardzo za wsparcie. Gdybym nic nie czuła do niego,nie zrobiłabym tego

smutna, wez Ty sie naprawde usmiechnij :) no prosze Cie :) co on pomysli to jego broszka, wazne co Ty o sobie myslisz. Daj sobie na przeczekanie. To cholernie trudne, ja wiem. Jednak zatnij sie i wez goscia na dystans. Nie wymuszaj na nim czegokolwiek w jakikolwiek sposob. Faceta wytraca z rownowagi brak informacji o tym co sie dzieje. Jezeli mu zalezy to zacznie dzialac, daj mu fory, niech idzie pierwszy a Ty obserwuj i ucz sie :) Przyda Ci sie to na przyszlosc. Jezeli go to nie ruszy to niech idzie swoja droga a Ty juz na wszelki wypadek ogladaj sie za innym. I koniecznie, ale to koniecznie zajmij sie soba i tylko soba. Trzymaj sie.

Gość smutna 24
dzięki, tak zrobię:)

I tak na koniec, Tobie jak na razie bardziej zalezy na nim niz na sobie. Czujesz roznice? Odwroc karte i juz sobie wypracuj zasade na przyszlosc: "zalezy mi na Tobie kochanie ale na sobie bardziej" :) Buziaki i badz juz wesola bo na to zaslugujesz.

Gość smutna 24
dziękuję, dużo pomogłaś, przeszłaś kiedyś coś podobnego?

wesola :) a bo to raz???? :)

czlowiek uczy sie cale zycie. Najwazniejsze to nie miec do siebie pretensji, byc swoja przyjaciolka i nie przedkladac nikogo i niczego ponad siebie sama. Bo facet moze pojsc sobie pa pa, jakis cel, ktoremu sie tak poswiecalysmy okaze sie nie byc wart swieczki i co pozostaje? Pustka, bol...Zdrowy egoizm. "JA" na pierwszym miejscu bo jezeli mnie nie bedzie to jaki to wszystko bedzie mialo dla mnie sens? Jezeli bede nieszczesliwa to wszystko bedzie do d...no wiesz :)

A dlaczego Ty już przekreślasz Wasz związek na podstawie tylko jednego dnia? Może wystarczy szczerze ze sobą porozwiać, powiedzieć co Cię boli, wyjaśnić jak się czujesz. Jeśli on jest w porządku, to zrozumie i si poprawi. A wtedy i Ty, i on, będziecie szcześliwi. Nie uważasz, że warto jeszcze zawalczyć o Was? P.S. Wybacz, ale nie czytałem wszystkich wypowiedzi.

Gość smutna 24
dużo przeszłas w życiu

Nie wiem czy duzo, ale wiem, ze z biegiem czasu nabiera sie doswiadczenia i temu tez takie i podobne przezycia sluza.