Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa

zasilacz

Polecane posty

Go艣膰 klukio
tzn, 偶e zasilacz kupiony w autoryzowanym serwisie mo偶e nie mie膰 gwarancji? W og贸le da艂am za niego ok 90z艂, nie chc臋 co miesi膮c kupowa膰 nowego! Jak my艣lisz, od czego mo偶e si臋 psu膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa
skoro kupilam nowy oryginalny w sklepie vobis 2 miesiace temu to chyba oczywiste ze jest jeszcze na gwarancji...no chyba ze sie myle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
a na moje pytanie odpowiesz;p?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
w og贸le co by艣/cie zrobil/i na moim miejscu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa
przeciez napisalam ze oryginalny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
Up :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa
:) a jaki jest Twoj problem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
Witam, ja r贸wnie偶 mam problem. Kabel od 艂adowarki do laptopa jaki艣 czas temu przesta艂 艂adowa膰 go i kupi艂am nowy (lapek ju偶 nie jest na gwarancji). Niestety po miesi膮cu u偶ywania tego nowego znowu przerywa. Nie wiem co zrobi膰? Czy mog臋 im zrobi膰 awantur臋 偶eby dali mi nowy czy mo偶e to moja wina ,偶e ten nie dzia艂a ? B臋d臋 wdzi臋czna za odp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
Witam, ja r贸wnie偶 mam problem. Kabel od 艂adowarki do laptopa jaki艣 czas temu przesta艂 艂adowa膰 go i kupi艂am nowy (lapek ju偶 nie jest na gwarancji). Niestety po miesi膮cu u偶ywania tego nowego znowu przerywa. Nie wiem co zrobi膰? Czy mog臋 im zrobi膰 awantur臋 偶eby dali mi nowy czy mo偶e to moja wina ,偶e ten nie dzia艂a ? B臋d臋 wdzi臋czna za odp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
widz臋, 偶e si臋 zdublowa艂o , sorry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
Mi艂o, 偶e masz mord臋, ja mam buzi臋 . Poza tym nerwy mi puszczaj膮 skoro nowy zasilacz znowu nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa
chyba musisz zrobic tak jak ja, zasilacz do sklepu i czekac az przyjdzie odpowiedz z reklamacji...awantura nic nie da bo oni i tak musza wyslac ten zasilacz do serwisu a skoro dzialal przez jakis czas to byl dobry ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klukio
Ale ja w艂a艣nie by艂am w autoryzowanym servisie a nie w samym sklepie :-)

Udost臋pnij ten post

klukio a mo偶e to nie wina zasilacza.mo偶esz mie膰 uszkodzone gniazdko w lapku i dlatego przerywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkaaaaaaaaaa
tak czy siak nic nie poradzimy, musisz isc z nim tam gdzie kupilas, oczywiscie z paragonem i powiedziec im co i jak. mam nadzieje ze uda nam sie go wymienic na nowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pysiek

Tez tak kiedy艣 mia艂em, a reklamacja odrzucona. Zam贸wi艂em zasilacz od Enan i wszystko 艣miga jak nale偶y. Czyta艂em wcze艣niej o tej firmie sporo pozytywnych opinii, wszystko si臋 sprawdzi艂o.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢mietana

A mo偶ecie poleci膰 jak膮艣 firm臋, kt贸ra zajmuje si臋 dystrybucj膮 takich profesjonalnych zasilaczy, dla firm, kt贸re maj膮 du偶膮 serwerowni臋? 馃檪

Udost臋pnij ten post

艢mietana, je艣li chodzi o takie profesjonalne zasilacze to ja polecam ci firm臋聽http://www.comex.com.pl/ m贸j m膮偶 ma od nich zasilacz UPS CORE 3K TL, kt贸ry doskonale sprawdza si臋 i przy stacji roboczej i przy serwerze, kt贸ry musi utrzyma膰. Firma ma konkurencyjne ceny, a osoby, kt贸re tam pracuj膮, znaj膮 si臋 na rzeczy. Pomogli wybra膰 mojemu m臋偶owi najkorzystniejsze rozwi膮zanie, adekwatne do jego potrzeb. Sprz臋t dzia艂a niezawodnie ju偶 kilka lat, nigdy nie by艂o z nim problem贸w. M膮偶 jest bardzo zadowolony. Tak偶e koniecznie sprawd藕 ich ofert臋.

Udost臋pnij ten post