Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaa

zasilacz

Polecane posty

Gość klukio
tzn, że zasilacz kupiony w autoryzowanym serwisie może nie mieć gwarancji? W ogóle dałam za niego ok 90zł, nie chcę co miesiąc kupować nowego! Jak myślisz, od czego może się psuć ?

Gość malinkaaaaaaaaaa
skoro kupilam nowy oryginalny w sklepie vobis 2 miesiace temu to chyba oczywiste ze jest jeszcze na gwarancji...no chyba ze sie myle

Gość klukio
a na moje pytanie odpowiesz;p?

Gość klukio
w ogóle co byś/cie zrobil/i na moim miejscu?

Gość malinkaaaaaaaaaa
przeciez napisalam ze oryginalny ;)

Gość malinkaaaaaaaaaa
:) a jaki jest Twoj problem ?

Gość klukio
Witam, ja również mam problem. Kabel od ładowarki do laptopa jakiś czas temu przestał ładować go i kupiłam nowy (lapek już nie jest na gwarancji). Niestety po miesiącu używania tego nowego znowu przerywa. Nie wiem co zrobić? Czy mogę im zrobić awanturę żeby dali mi nowy czy może to moja wina ,że ten nie działa ? Będę wdzięczna za odp.

Gość klukio
Witam, ja również mam problem. Kabel od ładowarki do laptopa jakiś czas temu przestał ładować go i kupiłam nowy (lapek już nie jest na gwarancji). Niestety po miesiącu używania tego nowego znowu przerywa. Nie wiem co zrobić? Czy mogę im zrobić awanturę żeby dali mi nowy czy może to moja wina ,że ten nie działa ? Będę wdzięczna za odp.

Gość klukio
widzę, że się zdublowało , sorry.

Gość klukio
Miło, że masz mordę, ja mam buzię . Poza tym nerwy mi puszczają skoro nowy zasilacz znowu nie działa.

Gość malinkaaaaaaaaaa
chyba musisz zrobic tak jak ja, zasilacz do sklepu i czekac az przyjdzie odpowiedz z reklamacji...awantura nic nie da bo oni i tak musza wyslac ten zasilacz do serwisu a skoro dzialal przez jakis czas to byl dobry ;)

Gość klukio
Ale ja właśnie byłam w autoryzowanym servisie a nie w samym sklepie :-)

klukio a może to nie wina zasilacza.możesz mieć uszkodzone gniazdko w lapku i dlatego przerywa.

Gość malinkaaaaaaaaaa
tak czy siak nic nie poradzimy, musisz isc z nim tam gdzie kupilas, oczywiscie z paragonem i powiedziec im co i jak. mam nadzieje ze uda nam sie go wymienic na nowy.

Gość Pysiek

Tez tak kiedyś miałem, a reklamacja odrzucona. Zamówiłem zasilacz od Enan i wszystko śmiga jak należy. Czytałem wcześniej o tej firmie sporo pozytywnych opinii, wszystko się sprawdziło. 

Gość Śmietana

A możecie polecić jakąś firmę, która zajmuje się dystrybucją takich profesjonalnych zasilaczy, dla firm, które mają dużą serwerownię? 🙂

Śmietana, jeśli chodzi o takie profesjonalne zasilacze to ja polecam ci firmę http://www.comex.com.pl/ mój mąż ma od nich zasilacz UPS CORE 3K TL, który doskonale sprawdza się i przy stacji roboczej i przy serwerze, który musi utrzymać. Firma ma konkurencyjne ceny, a osoby, które tam pracują, znają się na rzeczy. Pomogli wybrać mojemu mężowi najkorzystniejsze rozwiązanie, adekwatne do jego potrzeb. Sprzęt działa niezawodnie już kilka lat, nigdy nie było z nim problemów. Mąż jest bardzo zadowolony. Także koniecznie sprawdź ich ofertę.