Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .przyszla..mamusia.

Z niemowlakiem w góry !!!

Polecane posty

Gość .przyszla..mamusia.

Hej ! Co prawda jeszcze nie urodziłam, ale już planuję wyjazd z moim mężem i dzieckiem w góry. Termin mam na 16 maja, a wyjazd chciałabym zorganizować w połowie sierpnia. I teraz tak, co trzeba ze sobą zabrać ? Wiadomo, że kilka pieluszek, czapeczkę bo będzie słonce, butelki z herbatkami, chusteczki nawilżające, kocyk ... i co jeszcze ? Będe karmić piersią więc o mleko się nie martwię ;) A czy któraś z was wybrała się w góry z takim maleństwem ? Były jakieś problemy ? A przy okazji powiedzcie, gdzie mogłabym kupić taką chustę do noszenia bobaska. Dodam, że droga nie będzie długa najwyżej 1,5h jazdy, więc dlatego wybieram się w tamte miejsca mała nie męczyła się zbyt długo w samochodzie nic nie robiąc ;p

nie bedzie żadnego problemu, ja mam często gości z takimi maluchami i są zadowoleni,ale cos ciepłego dla malucha zabierz bo wiadomo jak w górach .....dzień cieplutki a wieczory bywają bardzo chłodne

Gość .przyszla..mamusia.
Dodam tylko, że mam na myśli wyjazd jednodniowy ;] Tak tylko, żeby pospacerować sobie po górach, lasach itp ... aha, co do lasu, to tez nie mogę zapomnieć o jakimś środku przeciw kleszczom i innemu robactwu.

Gość .przyszła..mamusia.
Czyli muszę zabrać *butelki z herbatkami *chustę do noszenia *jakieś cieplejsze ubranko na wieczór * wodę utleniona i plasterki na wszelki wypadek * środek na owady * czapeczkę * chusteczki nawilżające * kilka pieluszek Czyli w sumie nie dużo. Mam nadzieje, ze wyprawa przebiegnie pomyślnie, bez większych problemów ;]