Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

czuję się samotna mimo że mam faceta

Polecane posty

Gość czuję się samotna

on ma swoje sprawy, kolegów, samochód, ja siedze jak ta pipa w domu sama. Weekendy sa straszne. Odkąd mieszkamy razem nie mam koleżanek , swoich zainteresowań. Zatraciłam się w nim. Czasem chciałaby gdzieś z kimś wyjść , pogadać, ale nie mam z kim. Zaczynam się nudzic w tym związku i dochodzę do wniosku, że jemu tak już na mnie nie zależy :(

Gość czuję się samotna
a ty jesteś beznadziejny, nigdy nie mialeś pewnie kobiety, dlatego nic nie zrozumiesz. Nie potrzebuje twoich dennych wypowiedzi na moim topiku.

potrzebujesz płaczu nad twoją nędzną osobą :D a każdy kto tego nie zrobi jest niepotrzebny :d . Tak jesteś beznadziejna , nie masz koleżanek zainteresowań , jak facet cię rzuci to zostanie ci rzucenie się pod pociąg :classic_cool:

Gość sama jesteś sobie winna
dziewczyno, a od faceta nie wymagaj żeby siedział razem z Tobą i się nudził-bo skoro nie masz zainteresowań to wybacz, jesteś nudna.

Gość przynajmniej szczery:)
bo faceci są nam tylko do dupy potrzebni:D nie warto sie w nich zakochiwać bo my głupie baby wtedy gotowe jesteśmy zrobić dla nich wszystko .A NIE WARTO:D

najgorsze co mozna zrobić to dla faceta porzucić wszystkie swoje zainteresowania i znajomych i zycie. nawet w związku kazdy powinien mieć prawo do takiej "swojej działki". co mozna napisać..no facet ma do tego prawo :D a Ty moze postaraj się odbudować swoje znajomości, bo wiesz zycie zyciem jedynie faceta to jest naprawdę żałosne i tak się wlasnie konczy pozniej..ze ktoś siedzi w domu i nic nie robi. przykre. wez się za siebie!

Gość Mała księżniczka89
Mam podobnie.Ja nie mogę isc do baru czy gdzies mnie poprostu nie wolno.Mam koleżanki i mam zainteresowania ale każdy mój pomysł jest odrazu tłumiony.JA wszystko robie żle za każdym razem.Hmm.. a jak myslałam że może dzisiaj gdzies razem pójdziemy to nie, bo on się umówił już z kolegami.Jestesmy razem już 2 lata i też mi się wydaje że on poprostu się mną znudził.Że już mu nie zależy jak kiedys