Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plej plej

pyt.do posiadaczy Mix Play

Polecane posty

Gość plej plej

Na czym właściwie polega ta oferta? Czy to jest na takiej samej zasadzie jak abonament,że co miesiąc muszę doładować konto odpowiednią kwotą? I co się stanie jeśli nie doładuję konta w danym miesiacu? Wiem,że np. doladowujac konto 1 stycznia mam je aktywne do 1 lutego. A co, jesli nastepne doladowanie zrobię np. dopiero w kwietniu? Wtedy bedzie one aktywne do maja, czy do konca marca,wiec automatycznie kasa przepadnie? jak to jest? bo wlasnie skonczyl sie kwiecien,chwilowo nie mam kasy, a nie chcialabym doladowac się np. pod koniec maja,żeby mieć tą kwotę jedynie na kilka ostatnich jego dni.

Gość Kafeterianka252
Co prawda mam w mixplus, ale to dziala na tej samej zasadzie. Otóż doładowujesz konto określoną kwotą. MUSISZ doładować co miesiąć, bo tak jest w umowie. inaczej możesz zaplacic kare. Np. zawsze doładowujesz 10 stycznia, to w nasztępnym miesiacu musisz doładować 10 marca. Jest dopuszczalny tydzień poślizgu, np 3 marca albo 17 marca, rozumiesz??:)

Gość Kafeterianka252
hehe, tam gdzie marzec to luty:)

I przecież kasa z doładowania nie przepada, tylko przechodzi na nastepny miesiąc. Musisz doładowywać co miesiąc, bo tak jest w umowie. Ale jak doładujesz pięć razy w miesiącu, to nic sie nie stanie, tylko szybciej umowa sie skonczy. Ja miałam mix plus na 24 doładowania, umowa powinna mi się skończyć jakoś w sierpniu, ale skonczyła mi się już, bo doładowywałam częsciej, niz raz na miesiąc.

Gość plej plej
Rozumiem:) Bardzo dziękuję za odpowiedzi:)