Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgsygeuy

maly dostal kataru- co robic by nie bylo gorzej

Polecane posty

Gość sgsygeuy

maly dostal kataru- ma 5 miesiecy.leci z niego jak z kranu niechce by choroba bardziej postapila. co mam robic

Gość serrenada
smaruj dziecko na noc pulmexem (piersi, plecki, stópki). daj ibufen lub panadol nawet jak nie ma temperatury te leki mają działanie przeciwzapalne wapno + cebion eurespal jak masz jak katar zgęstnieje to zakrapiaj na noc nasivinem ale nie dłużej niż 5 dni bo nastąpi katar wtórny i podstawowo sól morska, odsysanie, odsysanie, odsysanie. i maść majerankowa pod nosek

Gość sgsygeuy
podalam mu ibum co jakis czas daje wode morska i odsysam jak wstanie dam mu wapno i cebion ale sie boje- niechce by znow byl chory. miesiac temu mial zapalenie oskrzeli i antybiotyki. jest silnym chłopcem,tylko co robie nie tak ze lapie chorobska wszedzie

Gość chyba was Bog opuscil
lo matko, przeciez to tylko katar, po co mu ten ibuprofen, te inne leki? woda morska do nosa+frida+ksiazka pod nozki lozeczka zeby nie spal na plask i tyle. Ew. masc majerankowa pod nos czy ten pulmex I zadnych otrivinow czy nosivinow, jak mozna tak male dziecko tym swinstwem faszerowac???

Gość serrenada
kładź małego często na brzuszku i oklepuj delikatnie plecki żeby mu nie poszło na oskrzela i płuca nie zaszkodziłyby inhalacje z soli fizjologicznej masz nebulizator?

Gość sgsygeuy
niemam mam szczescie widze bo on spi tylko na brzuchu wiec chociaz to dzis nie kupie tej masci majerankowej. z ziołowych rzeczy mam amol i olejek teree (niewiem jak to sie pisze) ale to raczej nie dla tak malych dzieci tylko katar ostatnio tez tak bylo a potem zastrzyki,

Gość aaaaaaaaaaaa.............
smaruj malemu nosek pod noskiem i zatoki mascia majerankowa mojej malej zawsze pomaga

sól fizjologiczna ( zakraplaj ) sciagaj gruchą potem np. nasiin czy cos innego i 2-3 dni i bedzie ok